"Es nevēlos, lai koronavīrusam pievērš lielāku uzmanību nekā man." Pēc poda nolaizīšanas influenceris inficējies ar Covid-19 (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Telefons. Ilustratīvs attēls.
Telefons. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Internetā jauniešu vidū populārs kļuvis "korona izaicinājums", kā ietvaros jāiemūžina, kā tiek nolaizīts pods, un tas jāpublicē sociālajos tīklos. ASV kāds influenceris Lars apgalvo, ka pēc šī izaicinājuma veikšanas inficējies ar Covid-19, ziņo portāls "Insider".

Lars informējis savus sekotājus, ka inficējies ar koronavīrusu un nonācis slimnīcā. Tas noticis vien pāris dienu pēc tam, kad jaunietis savā profilā publicēja video, kurā nolaiza publiskās tualetes podu.

"Esmu inficējies ar koronavīrusu," savā "Twitter" profilā ierakstīja 21 gadu vecais influenceris. Tiesa, šobrīd viņa profils ir deaktivizēts. 

Arī savā "Youtube" kanālā jaunietis publicējis video, kas it kā filmēts slimnīcā. Lars šajā video izsakās, ka esot apdullis no visām zālēm. 

Kā saucienu pēc uzmanības šo izaicinājumu aizsāka lietotņu "Instagram" un "TikTok" influencere Eva Luīze. "Lūdzu, dalieties ar šo video, lai cilvēki zina, kā būt sanitāriem lidmašīnā," viņa rakstīja pie sava video.

"Es nevēlos, lai koronavīrusam pievērš lielāku uzmanību nekā man," teica Eva Luīze. Tāpat viņa piebilda, ka skaistas blondīnes spēj atgūties no visa, tāpēc nekāds kaitējums neesot nodarīts.

Savā nākamajā video ar nosaukumu "Kāpēc es nolaizīju poda vāku, tagad es kandidēšu prezidenta amatam" jauniete paskaidroja, ka kaitinot medijus, kā arī pods, ko viņa nolaizīja, esot privātās, nevis publiskās lidmašīnas pods.

"Jūs visi esat sasodīti stulbi. Nav brīnums, ka koronavīruss paņem to dzīvības, kas vecāki par 50. Jūs visi esat idioti, kas iznīcinājuši mūsu valsti, ekonomiku un uzaudzinājuši uz popularitāti tendētus idiotus, piemēram, mani - meiteni, ko visi tik ļoti neciešat," viņa pastāstīja.

Tāpat influenceri sevi filmē, klepojot uz lielveikalu plauktiem. 

Savukārt 11. martā tika arestēts kāds 26 gadus vecs puisis Kodijs Fisters. Viņš filmēja, kā veikalā "Walmart" izsaka draudus, paralēli laizot higiēnas preču plauktus, ziņo "The Daily Mail".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu