Igaunijā Covid-19 paņēmis jau trīs dzīvības

Papildināts
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Covid-19. Ilustratīvs foto.
Covid-19. Ilustratīvs foto. Foto: YVES HERMAN / REUTERS

Svētdien, 29. martā, Igaunijas Veselības departamenta rīkotajā preses konferencē ziņots, ka valstī no saslimšanas ar Covid-19 miruši jau trīs cilvēki, vēsta portāls "Postimees".

Tallinas slimnīcā mūšībā aizgājis 83 gadus vecs vīrietis, kurš tika stacionēts ar saslimšanu ar koronavīrusu.

Jau ziņots, ka Sāremā nomiris vēl viens Igaunijas iedzīvotājs. Slimnieks bijis 90 gadus vecs vīrietis.

"Šis ir ļoti skumjš brīdis visai Sāremā. Līdzjūtība mirušā tuviniekiem," sacīja Sāremā salas mērs Madis Kallas. "Šajā grūtajā laikā mēs esam gatavi atbalstīt visus saliniekus un darām visu iespējamo, lai atbalstītu mūsu sabiedrību."

Pēc Veselības departamenta rietumu reģionālās nodaļas vadītāja Kadri Juhkama teiktā, Sāremā sociālajā namā turpinās pārbaudes. "Mēs izsakām līdzjūtību mirušā tuviniekiem," sacīja Jukhkams, piebilstot, ka vecāka gadagājuma cilvēki ir pakļauti riskam, tāpēc viņiem ir jābūt ļoti piesardzīgiem.

Sociālajā mājā Sāremā 18 darbiniekiem un 78 iedzīvotājiem tika pārbaudīts koronavīruss, un trim iemītniekiem, kas dzīvo vienā stāvā, tika noteikti pozitīvi rezultāti.

Jau ziņots, ka trešdien, 25. martā, nomiris pirmais pacients, kurš slimojis ar Covid-19. Pēc Igaunijas Veselības departamenta sniegtās informācijas, mirusī ir 83 gadus veca  Rietumtallinas centrālās slimnīcas paciente. Viņa atradās slimnīcā kopš 20. marta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu