Koronavīruss sagrauj Leonīda Tambijeva cerības debitēt KHL trenera statusā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: hcbarys.kz

Piejūras apgabala sporta ministrija ir pieņēmusi lēmumu atsaukt Vladivostokas "Admiral" hokeja kluba dalību Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Kā vēsta portāls "Championat", "Admiral" paredzētie finansiālie līdzekļi tiks novirzīti cīņai ar koronavīrusu.

Vēl pavisam nesen "Admiral" jaunais treneris, latviešu speciālists Leonīds Tambijevs iesaistījās asās diskusijās ar krievu žurnālistu par "Admiral" kluba līmeni un zemo finansējumu. Redzams, ka žurnālista skepse bijusi pamatota, jo Piejūras novada sporta ministrijas pārstāvji preses relīzē paziņojuši par to, ka "Admiral" jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā nestartēs.

"Jaunajā KHL sezonā komanda "Admiral" no Piejūras apgabala nestartēs. Savu darbību turpinās apgabala vienības Jaunatnes hokeja līgā (MHL), U-18 klubi, kā arī bērnu-jauniešu sporta skola," ziņots preses relīzē.

"Tāpat ir svarīgi, ka visās jaunatnes un bērnu komandās spēlē tikai sportisti no Piejūras  apgabala," uzsvēruši Piejūras apgabal sporta ministrijas pārstāvji.

"Admiral" preses pārstāvji atzinuši, ka kluba vadība šādu lēmumu nav gaidījusi: "Mūs šāds lēmums pārsteidza, jo gatavojāmies nākamajai sezonai. Oficiālu paziņojumu par šo lēmumu varēsim sniegt vēlāk."

Leonīds Tambijevs ar "Admiral" par jaunu trīs gadu līgumu vienojās 23. martā. Nākamā sezona pie "Admiral" stūres būtu latvieša debija KHL. Tambijevs bija viens no galvenajiem kandidātiem arī uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu.

Aizvadītajā sezonā "Admiral" ar 56 punktiem 62 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma pēdējo, 12. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu