Kiviču pāris pastāsta, kas notika ar abu dzīvokli, kurš nonāca izsolē (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ andrislienekivici/ Publicitātes

Februāra beigās izsoļu sludinājumu vietnē nonāca skandalozā mūziķa Andra Kiviča sievas Lienes dzīvoklis. 4. martā gan izsole tika pārtraukta un nebija skaidrs, kas ar dzīvokli notiek tālāk. Nu sociālajos tīklos pāris to pastāstīja.

Atgādinām, ka pēc izsoles pārtraukšanas dzīvoklis Saldus ielā tika pārdots vietnē "ss.com" par 48 000 eiro. Kiviču pāris līdz šim izvairīgi komentēja šo situāciju, vien kādā no "Facebook" tiešraidēm paziņoja, ka gatavojas pārvākties.

Nu Kivičs atklāja, ka viņiem izdevies dzīvokli veiksmīgi pārdot. 

"Mēs jau sen gribējām to dzīvokli "uzsist gaisā". Nevarējām neko gudrāku izdomāt un beigās uztaisījām baigo fintu, atradām pircējus un viņu pārdevām. [..] Turklāt pārdevām dzīvokli vienu dienu pirms visie šie sū*i sākās. Pēdējā dienā reāli! Un tad, kad mēs bijām bankā, sieviete, kas ar mums strādāja, pačukstēja: "Nekad neņemiet kredītus bankā!"" bilda mūziķis.

Situāciju komentēja arī Liene: "Man liekas, ka mums ļoti, ļoti paveicās, esam pēdējie cilvēki, kas vispār ir pārdevuši nekustamo īpašumu šajā laikā. Un, cilvēki, nekad neņemiet kredītus, lūdzu! Tagad, kad sākas krīze, tas ir trakākais, kas var būt, ka ir kredīts kaklā."

Atgādinām, ka iepriekš alimentu nemaksāšanas dēļ Kivičai piederošais dzīvoklis nonāca zem izsoles āmura, taču izsole tika pārtraukta trešdien, 4. martā. Noprotams, ka dzīvokli pārdod tā jaunais īpašnieks, nevis Liene Kiviča.

Sludinājumā teikts, ka dzīvoklim nav apgrūtinājumu, ir sakārtota dokumentācija un tas nav ieķīlāts. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu