Piecgadīgs zēns ASV veido Lieldienu dāvanu grozus bērniem, kuru vecāki ir zaudējuši darbu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāds piecus gadus vecs zēns ASV Tenesijas štatā esot parūpējies par to, lai bērni, kuru vecāki saistībā ar Covid-19 krīzi pasaulē ir zaudējuši darbu, šajās Lieldienās tomēr saņemtu groziņu ar dāvanām, vēsta portāls "FOX 13".

Zēna vecāki žurnālistiem atklājuši, ka, lai arī zēns ir sācis krāt dažādas rotaļlietas un mantiņas, kuras dāvināt citiem, viņu ir pagalam apbēdinājušas ziņas par to, ka Covid-19 pandēmijas dēļ daudzi viņa draugu vecāki ir zaudējuši darbu. Tad Karls Grendberijs ir nolēmis, ka šajās Lieldienās iepriecinās bērnus, kuru ģimenes ir nonākušas nepatīkamā situācijā.

"Kad šie bērni saņems savus dāvanu groziņus, viņiem būs iespēja uz mirkli būt laimīgiem. Daudzas ģimenes šogad nevarēs uzpucēties vai doties uz baznīcu, taču vismaz bērniem būs kāds iepriecinājums," teikusi Karla māte Šona, kas gada garumā ir atbalstījusi sava dēla labdarības ideju.

Grendberiji grozos ir ievietojuši dažādas spēles, plīša dzīvnieciņus un lelles. Zēns cer, ka līdz 11. aprīlim viņš būs izveidojis 100 dāvanu komplektus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu