Bērnu slimnīcai ziedoti 120 kilogrami svaigu gurķu un 100 litri medus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Latvijas lauksaimniecības mežsaimniecības kamera ("Agrichamber") šorīt ar biedru palīdzību Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas darbiniekiem ziedojusi 120 kilogramus svaigu gurķu un 100 litrus medus, aģentūru LETA informēja "Agrichamber".

"Agrichamber" paskaidroja, ka gurķi nāk no tās biedra, zemnieku saimniecības "Rītausma" saimniecības, bet medus - no zemnieku saimniecības "Zemturi". 

"Šajā laikā, kad lielāko daļu informācijas telpas pārpludinājuši vēstījumi ar vīrusa nodarīto postu pasaulē un Latvijā, ar ierobežojumiem, nozaru lūgumiem pēc palīdzības un ekonomikas lejupslīdi, mēs uz tā fona ciešā sadarbībā ar biedriem vēlējāmies kaut ar mazu solīti, tomēr šajā smagajā laikā iepriecināt mūsu mazāko un neaizsargātāko iedzīvotāju daļas aprūpētājus, ārstus un dzīvības glābējus," sacīja "Agrichamber" valdes priekšsēdētājs Dīns Cielavs.

Viņš arī pateicās biedru saimniecībām, kuras atsaucās aicinājumam ziedot, un vēlēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas darbiniekiem izturību, veselību, spēku un dzīvesprieku darba gaitās.

"Agrichamber" ir dibināta 2016. gadā. Tās mērķis ir apvienot Latvijas lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības uzņēmumus, lai efektīvāk spētu pārstāvēt biedrus nozaru problēmu risināšanā, esot atbildīgam sociālajam partnerim un palīdzot valdībai risināt nozarei aktuālās problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu