"Simptomi var būt neparasti." Latviete ar Covid-19 pastāsta par slimības gaitu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Covid-19 slimnieku skaits Latvijā pārsniedz jau 600 slimnieku atzīmi. Koronavīrusa simptomi slimniekiem mēdz atšķirties - tie var būt gan smagāki, gan vieglāki. Kāda latviete sociālajā tīklā "Facebook" dalās ar savu slimības gaitu, lai "apstiprinātu, ka simptomi var būt neparasti".

"Manā gadījumā ožas pazušana ar vates sajūtu galvā bez temperatūras, klepus un iesnām. Līdz šim esmu apzinīgi distancējusies un tagad jau ceturto dienu kopā ar pārējiem ģimenes locekļiem turpinu to darīt, pilnīgi izolējoties, līdz analīžu rezultāti būs negatīvi," svētdien, 12. aprīlī, Zane iesāka ierakstu uz savas "Facebook" "sienas".

Zane raksta, ka viņa vēlas iedvesmot tos, kuri, iespējams, ir nobījušies no nezināmā, jo ar šādu diagnozi var turpināt pilnvērtīgu dzīvi.

"Vingrot, skolot bērnus, veikt pārējo gūzmu ar mājas un citiem darbiem. Tad, kad sagurstu un nedaudz sāk trūkt elpas, uztaisu mačas tēju, ielienu vannā, palasu Jāņa Joņeva Tīģeri un ir labāk."

Sieviete atklāj, ka viņai nav ne jausmas, kur viņa ir inficējusies ar Covid-19. "Jā, iesaku iespēju robežās minimalizēt veikalu un sabiedrisku vietu apmeklējumus, izmantojot interneta plašās iespējas."

Taču viņa uzsver, ka saslimšana ir "apgrūtinoša un ierobežojoša, bet tā viņai nav briesmīga un nerada paniku".

"Nevienam nav viennozīmīgas atbildes, kā viss attīstīsies, bet katram ir sava formula, kas ļauj saglabāt mieru," lasītājus iedvesmo Zane.

Sieviete ieraksta beigās pauž, ka viņai visvairāk pietrūkst tuvība ar cilvēkiem un došanās dabā, kā arī novēl visiem priecīgas Lieldienas.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu