LIAA: Komandējumu nodrošināšanai atļauti vairāki reisi uz Zviedriju un Vāciju (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas ostā piestājis "Tallink" prāmis no Vācijas pilsētas Zasnicas ar teju 500 Latvijas, Igaunijas un Lietuvas iedzīvotājiem, no kuriem daudzi ceļošanas ierobežojumu dēļ iepriekš bija saskārušies ar problēmām nokļūt atpakaļ dzimtenē.
Rīgas ostā piestājis "Tallink" prāmis no Vācijas pilsētas Zasnicas ar teju 500 Latvijas, Igaunijas un Lietuvas iedzīvotājiem, no kuriem daudzi ceļošanas ierobežojumu dēļ iepriekš bija saskārušies ar problēmām nokļūt atpakaļ dzimtenē. Foto: Edijs Pālens/LETA

Lai nodrošinātu Latvijas uzņēmumu darbinieku komandējumus, kurus koordinē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) devis atļauju veikt vairākus "Stena Line" pasažieru prāmja reisus no Latvijas un Zviedriju un Vāciju, aģentūru LETA ministrs.

Saskaņā ar informāciju Satiksmes ministrijas (SM) mājaslapā, viens šāds privātais reiss LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem no Liepājas uz Trāvemindi Vācijā paredzēts jau rīt, 16.aprīlī, plkst.7.

Savukārt 17.aprīlī plkst.12 paredzēts privātais "Stena Line" reiss no Ventspils uz Nīneshamnu Zviedrijā.

25.aprīlī plkst.11 prāmis dosies no Ventspils uz Nīneshamnu.

Savukārt 30.aprīlī plkst.7 paredzēts "Stena Line" reiss Liepāja-Trāveminde.

Vēl 30.aprīlī plkst.23.59 dota atļauja prāmja reisam no Ventspils uz Nīneshamnu.

3.maijā plkst.9 pēc vietējā laika tiks izpildīts "Stena Line" prāmja reiss Nīneshamna-Ventspils.

7.maijā plkst.7 prāmis dosies no Liepājas uz Trāvemindi.

Savukārt 8.maijā plkst.12 dota atļauja "Stena Line" reisam Ventspils-Nīnehamna.

Visi astoņi privātie "Stena Line" prāmja reisi paredzēti LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem, liecina informācija SM mājaslapā.

Jau ziņots, ka līdz 12.maijam Latvijā saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 vīrusa izplatību izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojumu, tostarp ir atcelti starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu