Video Jemeļjaņenko iziet oktagonā ar čečenu līdera 12 gadus veco dēlu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais krievu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko un Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs jau ilgu laiku ir tuvi draugi. Bēdīgi slavenais cīkstonis savā "Instagram" kontā publicējis video, kurā trenē politiķa 12 gadus veco dēlu Adamu.

Iepriekš oktagonā pret Aleksandru Jemeļjaņenko izgāja pats Ramzans Kadirovs, kurš cīkstoni neesot žēlojis. Šoreiz treniņu ar Jemeļjaņenko jaunāko aizvadīja Kadirova 12 gadus vecais dēls Adams.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Александр Емельяненко (@alexemelyanenko) on

Kā vēsta "MMA Junkie", Kadirovs 2016. gadā izpelnījās plašu kritiku, jo par godu savai 40. dzimšanas dienai organizēja nesankcionētu MMA turnīru, kurā piedalījās arī viņa dēli. Vecākajam no Kadirova atvasēm tobrīd bija 11 gadu. Video redzamais Adams toreiz bija vien astoņus gadus vecs. Bērni šajās cīņās arī nevalkāja galvas sargus un citus aizsargmateriālus.

Aleksandra Jemeļjaņenko vecākais brālis Fjodors, kurš ir arī Krievijas MMA apvienības prezidents, skarbi kritizēja noturēto MMA turnīru, atzīmējot, ka šāda rīcība ir pilnībā nepieņemama.

Kadirova dēls Adams pēc minētā MMA turnīra ir piedalījies četrās boksa cīņās. Pēdējā cīņā jaunais puisis uzveica vienaudzi no Ugandas turnīrā, kas norisinājās Maskavā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu