Sestdienas horoskops: 2. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 2. maijam.

AUNS Zvaigznes čukst priekšā, ka šī diena ir lieliski piemērota visa veida intelektuālajām aktivitātēm, interesantu faktu, zināšanu uzkrāšanai. Tu labi sapratīsies ar jaunāko paaudzi, jautri pavadīsi laiku kopā ar to.

VĒRSIS Būsi mierīgs, nosvērts un vienlaikus draudzīgs, dzīvespriecīgs. Arī otrās pusītes oma būs gaiša, bezrūpīga un romantiska. Varat izbaudīt divvientulību, klausoties labu mūziku, malkojot vīnu un...

DVĪŅI Tev vajadzēs kādu laiku, lai pilnībā aizmirstu darba lietas, ikdienas uztraukumus. Taču, līdz ko tas būs paveikts, radīsies vēlme izbraukt pie dabas, apmeklēt mūsu zemes attālākās ainaviskās vietas.

VĒZIS Pievērs nedaudz vairāk uzmanības savam uzturam. Pilnīgi iespējams, pamanīsi iespējas padarīt to daudz veselīgāku, vitamīniem, minerālvielām piesātinātāku. Attiecībās ar ģimeni valdīs sapratne.

LAUVA Mēģini nereaģēt uz mājinieku kaprīzēm, asajiem izteicieniem, jo tie tikai samaitās tev omu. Ļauj, lai katrs pats tiek galā ar saviem iekšējiem sarežģījumiem. Velti laiku radošām nodarbēm, dārza darbiem.

JAUNAVA Nesāc apspriest vai dalīt ģimenes budžetu ar tuviniekiem. Tavs viedoklis šobrīd var krasi atšķirties no pārējiem. Tāpēc labāk pavadi laiku atpūšoties, pasauļojies aizvēnī, ja laika apstākļi to ļauj.

SVARI Tevi jūtami priecēs doma, ka nedēļas laikā esi sasniedzis to, pēc kā tik ilgu laiku biji tiecies. Nav izslēgts, ka tu kādā interneta veikalā noskatīsi sava veida “prēmiju” par labi paveikto darbu.

SKORPIONS Atvasīšu uzskati liksies pārāk progresīvi, lai neteiktu ekstrēmi. Droši vari mēģināt izrunāties ar viņām, izprast patieso motivāciju tik krāšņam viedoklim. Galvenais, esi pacietīgs!

STRĒLNIEKS Emocionāli pacilātais noskaņojums būs par iedvesmu radošām izpausmēm. Kāds Strēlnieka zīmes pārstāvis nolems pārkārtot māju, cits izdejoties spoguļa priekšā, cits ļauties mūzikas valdzinājumam.

MEŽĀZIS Gribēsi dienu veltīt sev, neatkarīgi no tā, ko mājinieki par to sacīs. Šoreiz tev būs pilnīgas tiesības izdabāt iegribām, jo būsi gana daudz laika veltījis tuviniekiem, viņu labklājībai, labsajūtai.

ŪDENSVĪRS Būtu labi, ja šodienu tu pavadītu mājīgā atmosfērā. Šobrīd ir īstais mirklis, lai vienkārši atvilktu elpu, nedomātu par saspringtām lietām, papļāpātu ar mājiniekiem, ļautos saistošam vaļaspriekam.

ZIVIS Pārliecinies, ka mājiniekiem dotie solījumi no tavas puses ir izpildīti, citādi pārmetumi pār tavu galvu var birt, kā kursa. Tīkamu atpūtu spēsi smelties dažādās galda spēlēs, krustvārdu mīklās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu