"Man vajag atvaļinājumu!" Maikls Džordans reiz fināla laikā burtiski savāca Rodmenu no Lasvegasas hoteļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Deniss Rodmens ir viens no visu laiku skandalozākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem. Tāpēc nav brīnums, ka Maiklam Džordanam reiz savu kolēģi nācās burtiski savākt no kādas Lasvegasas viesnīcas, vēsta "Yahoo sports".

1998. gada finālsērijā Čikāgas "Bulls" tikās ar Jūtas "Jazz". Skandalozais Rodmens komandas biedra Skotija Pipena prombūtnes laikā bija uzvedies kā īstens mieramika, bet, kad zvaigžņotais uzbrucējs bija atgriezies ierindā, Rodmenam bija nepieciešams "nolaist tvaiku", tāpēc viņš izslēgšanas spēļu laikā palūdza trenerim Filam Džeksonam atvaļinājumu

"Fils man zvanīja un teica: "Maikl, Deniss tev kaut ko grib teikt." Zināju, ka tad, kad Deniss man kaut ko vēlas paziņot, tas pavisam noteikti ir kas tāds, ko negribu dzirdēt," stāstīja Džordans.

Rodmens savam leģendārajam komandas biedram skaidri un gaiši pateica, ka viņam esot nepieciešams atvaļinājums. Viņam vajagot doties uz Lasvegasu.

"Uzreiz teicu Filam: "Ko tu dari? Ja šeit ir kāds, kuram vajag atvaļinājumu, tas esmu es." Uz to viņš atbildēja, ka Denisam esot nepieciešams atslābināties," stāstīja Džordans.

"Es viņam teicu: "Fil, ja mēs ļausim šim puisim tagad doties atvaļinājumā, atpakaļ viņu nedabūt. Ja tu viņam atļausi doties uz Lasvegasu, mēs pavisam noteikti viņu neredzēsim atpakaļ ierindā.""

Džeksons esot vērsies pie Rodmena ar lūgumu, vai spēlētājs varētu paņemt tikai īsu atpūtu - ne ilgāku par 48 stundām, uz ko Rodmens atbildējis: "Man nav izvēles. Ņemšu to, ko dosiet."

Protams, Džordanam bija taisnība - Rodmens no atvaļinājuma neatgriezās laikā. Tāpēc Džordans sēdās lidmašīnā un devās savākt savu komandas biedru. "Mums vajadzēja izcelt viņu no gultas. Neteikšu, kas vēl tur bija," notikušo atcerējās Džordans.

Rodmens atgriezās komandā un palīdzēja Džordanam izcīnīt viņa sesto titulu tikpat mēģinājumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu