"Kā divi bērni saldumu veikalā." Leģendārais Deniss Rodmens reiz ļāvies mīlas priekiem "Bulls" treniņu zālē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deniss Rodmens
Deniss Rodmens Foto: AP/Scanpix

Deniss Rodmens bija neatņemama Čikāgas "Bulls" čempiona titulu sastāvdaļa. Nenoliedzami spēlētājs bija arī teju nevaldāms un allaž vēlējās visu darīt pa savam. Sarunā ar "Los Angeles Times" uzbrucēja bijusī draudzene Karmena Elektra atklāja vairākus stāstus par leģendāro basketbolistu.

Karmena Elektra, īstajā vārdā Tara Lī Patrika, bija Denisa Rodmena partnere un, kā apgalvo pati aktrise, basketbolists bez viņas neesot spējis dzīvot. Rodmens bija populāra personība visā pasaulē. Viņš sev uzmanību spēja piesaistīt ne tikai ar demonstrēto laukumā, bet arī ar dažādām neparastām un bieži vien skandalozām izdarībām ārpus tā.

Basketbolistam piemita izdoma un vēlme būt atšķirīgam teju jebkurā dzīves situācijā. Līdz ar to viņa izpratne par randiņiem arī neaprobežojās ar klasiskiem risinājumiem.

"Kādu dienā "Bulls" nebija nedz spēles, nedz treniņa. Spēlētājiem bija brīvdiena, līdz ar to Deniss teica, ka viņš man ir sagatavojis pārsteigumu. Viņš aizsēja manas acis un uzkāpām uz viņa motocikla. Kad apsējs no manām acīm beidzot tika noņemts, mēs stāvējām "Bulls" treniņu zālē," amizantu atgadījumu atminējās Elektra.

"Tas bija traki. Jutāmies kā divi bērni saldumu veikalā. Ēdām saldējumu no sporta zāles ledusskapja un nodarbojāmies ar seksu teju visur - terapijas telpā, svaru zālē. Protams, arī uz paša spēles laukuma," turpināja aktrise.

Tomēr Rodmens ne vienmēr ir bijis pozitīvi noskaņots. Aktrise atklāja, ka ļoti bieži spēlētājs ir cīnījies ar strauju garastāvokļa maiņu.

"Bieži bija mirkļi, kad domājām: "Kur ir Deniss?" Komandas biedri uztraucās, kad viņš kārtējo reizi aizmuka un viņu nebija iespējams atrast. Bieži vien visi kopā devāmies uz vairākiem bāriem, lai dabūtu Denisu atpakaļ uz viesnīcu. Bet viņš vienkārši aizbēga no mums. Šajos brīžos mēs neko nevarējām izdarīt," Rodmena tumšo pusi ieskicēja Elektra.

Nav šaubu, ka Rodmens ir viens no spilgtākajiem tēliem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē. Diemžēl netrūka gadījumu, kad viņa vārds medijos parādījās ne pašu labāko iemeslu dēļ. Vēl pirms iepazīšanās ar Elektru Rodmens izgāja cauri ļoti tumšiem laikiem.

Slavenais uzbrucējs reiz bija gatavs pat izdarīt pašnāvību, jo Detroitas "Pistons" bija nolēmuši atbrīvoties no vairākiem spēlētājiem, kā arī vienīgā trenera, pie kura Rodmens līdz tam brīdim savā profesionālajā karjerā bija spēlējis. 

"Mašīnā biju uzclicis "Pearl Jam" un ar sevi debatēju. Tam nebija nekāda sakara ar basketbolu, bet gan ar mīlestību, kas man trūka. Ienākot NBA, es nevarēju pieņemt faktu, ka spēlētājus var tā vienkārši aizmainīt un pateikt: "Tas ir bizness". Jutos nodots. Lai vai kā, es pie "Pearl Jam" aizmigu un pamodos no tā, ka policija mani vilka ārā no mašīnas," atminējās Rodmens.

Savas karjeras laikā Rodmens divas reizess ir kļuvis par gada labāko aizsardzības spēlētāju, septiņas reizes iekļauts līgas aizsardzības simboliskajā pieciniekā. 2012. gadā leģendārais uzbrucējs tika iekļauts basketbola Slavas zālē. Tāpat 2011. gadā Rodmena kreklu ar 10. numuru grieztos pacēla Detroitas "Pistons", kas nozīmē, ka ar šo numuru Motoru pilsētas kluba rindās vairs nespēlēs neviens.

Rodmens savās spēlētāja gaitās vidēji spēlē izcēlās ar 7,3 gūtiem punktiem un 13,1 atlēkušo bumbu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu