Salas novadā šorīt ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls.
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls. Foto: Una Kupruka / LETA

Salas novadā šorīt, 29. aprīlī, ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ap plkst.5.25 VUGD saņēma informāciju, ka Salas novadā deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva koka ēka, turklāt tās jumts jau bija iebrucis.

Veicot dzēšanas darbus, ēkā tika atrasts cilvēks, kurš bija gājis bojā.

Patlaban darbs notikuma vietā turpinās.

Aizvadītajā naktī VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Notikuma vietā dega neapsaimniekota vienstāva koka ēka 150 kvadrātmetru platībā. Pēc vairākām stundām šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Tāpat vakar saņemts izsaukums uz Amatas novadu, kur divstāvu dzīvojamā mājā, vannasistabā, dega boilers. No ēkas tika evakuēti septiņi cilvēki. Šoreiz ugunsnelaimi bija izdevies laikus pamanīt, pateicoties dūmu detektora signālam.

Vēl vakar ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Birzgalē, kur dega angārs. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka angāra jumts un apkures sistēma kopumā 330 kvadrātmetru platībā. Pēc vairākām stundām ugunsgrēks tika likvidēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu