Kristaps Valters esot izmantojis Mūrnieces kartes datus, lai pasūtītu sev maltīti (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece saskārusies ar nepatīkamu situāciju - viņas kartes datus izmantojis kādreizējais basketbolists un Lindas draugs Kristaps Valters, lai pasūtītu sev ēdienu. 

Mūrniece par incidentu paziņojusi sociālajos tīklos, publiskojot foto, kurā redzams, ka populāro ēdienu piegādes aplikāciju izmantojis vīrietis vārdā "Adolfs V.". 

Kā zināms, basketbola aprindās Kristapam Valteram ir iesauka Ādolfs.

Pēc tam Mūrniece apstiprināja, ka tas tiešām bijis Valters: "Ap deviņiem vakarā atklāsme, ka kāds zog naudu no manas kartes, pasūtot ar tās datiem ēdienu no "Wolt". Dažu ziņu rezultātā arī noskaidrojās, ka tas ir Kristaps Valters, kurš pats arī atzina, ka

notikusi “kļūmīte”.

Kur viņš dabūja datus? Ar manu karti ik pa laikam kāds no apkārtējiem aizskrien nopirkt kaut ko, ko palūdzu. Bet tikai vienam ienāk prātā saglabāt datus..."

Uz kāda Mūrnieces sekotāja viedokli, ka Mūrniece neveicas ar vīriešiem, viņa atbild: "Lāsts kaut kāds uz izmantotājiem. Bet šis jau reāli noziegums."

Taču noprotams, ka viņa nevēlas vērsties policijā: "Nav tik laika ar to nodarboties. Jāstrādā!"

Sociālajos tīklos uz kāda lietotāja pausto, ka viņš "nebūtu pārliecināts" par to, ka Valteram "kabatā ir 40-50 eiro ko samaksāt par maltīti", basketbolists atbildēja ar jautājumu, "vai tāpēc viņš nozadzis datus un samaksājis par ēdienu". Sportists notikušo arī nodēvēja par "bērnudārzu".

Valtera mīļotā Lāsma Jukone tviterī rakstīja, ka karte pievienota pēc Mūrnieces iniciatīvas.

"Viņa savu karti pievienoja kontam, itkā "izpalīdzot"," rakstīja Jukone, piebilstot, ka "to grūti saprast, nepazīstot šo sievieti."

Karte Valtera "Google Pay" kontam pievienot "pēc pagājušās vasaras notikumiem" un lietotne kopš tā laika "netika kustināta un tās eksistence tur bija aizmirsta", skaidroja Valtera dzīvesbiedrene.

Atgādinām, ka pērn par vienu no apspriestākajām tēmām bija Kristapa Valtera draudzība ar Lindu Mūrnieci. Laikā, kad mediji sāka runāt par iespējamo romānu ar Mūrnieci, Kristaps bija pašķīries no mīļotās sievietes Lāsmas Jukones, taču drīz vien atsāka attiecības. 

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu