"Skats kā no seriāla "Kobra"." Baldones pusē steidzīgs šoferis nesavalda auto un ietriecas kokos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdien, 29. aprīlī, uz Baldones-Ķekavas ceļa notikusi smaga avārija. Kāds pārgalvīgs "Volvo" automašīnas šoferis teju ietriecies citos transportlīdzekļos un beigās ar iespaidīgu lēcienu piezemējies kokos, ziņo raidījums "Degpunktā".

Trešdienas rītā Reģionālās pašvaldības policijas (RPP) priekšnieks Māris Bomiņš saņēma telefona zvanu no sava kolēģa kaimiņu novadā – Baldones pašvaldības policijas priekšnieka, kurš lūdza steidzamu palīdzību.

Bomiņš raidījumam norādīja, ka policijas pārstāvis bija aculiecinieks notikumam, kad viņam garām lielā ātrumā pabraucis kāds "Volvo" markas transportlīdzeklis, kurš teju izraisījis frontālu sadursmi.

"Vadītājs nesavaldīja savu spēkratu, noskrēja no ceļa un iebrauca pļavā. Pašvaldības policijas ekipāža ieradās dažu minūšu laikā, un viņiem pavērās interesants skats, jo vadītājs vēl atradās automašīnā," sacīja Bomiņš.

Lai arī no automobiļa izlīdušais vīrs likumsargiem apgalvoja, ka pie stūres atradies kāds cits, viņam nepazīstams kungs, likumsargiem bija pamatotas aizdomas, ka viņš tomēr mānās, jo turpat negadījuma vietā sastaptie aculiecinieki, kuru vidū bija arī policijas priekšnieks, visi kā viens apgalvoja, ka pēc notikušā neviens cits auto tuvumā nav pat redzēts.

Īsi pēc šīs sarunas notikuma vietā ieradušies mediķi, kuri negadījumā cietušo kungu uzņēmuši savā auto, kā arī ceļu policisti, kuri nespēja slēpt izbrīnu par "Volvo" stūrētāja "veikumu".

Nedaudz vēlāk pie auto sastaptais vīrs, kurš, visticamāk, arī pilotējis šo auto, nogādāts slimnīcā, savukārt ceļu policisti iemūžinājuši viņa veikumu, nogādājuši auto vraku policijas stāvlaukumā un šīs lietas materiālus tālāk nodos ceļu satiksmes noziegumu izmeklētājiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu