Artuss Kaimiņš pavada laiku ar Dārtas Danevičas suņiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par vienu no pēdējā laika "karstākajām" ziņām kļuva runas, ka Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš esot sācis romantiskas attiecības ar Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču. Lai gan pagaidām tā arī nav līdz galam skaidrs, kas notiek abu starpā, brīvdienās Kaimiņš publiskoja foto, kā pavada laiku ar Danevičas suņiem.

Īsajos video stāstiņos deputāts dalījās ar vairākiem kadriem, kuros redzams gan viņa vācu īsspalvainais putnusuns Borhess, gan arī Danevičas kurchāra un vipeta šķirnes mīluļi.

Fotogrāfijās suņi draudzīgi pavada laiku kopā un ēd. 

Foto: Instagram/ artuss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

Savukārt brīvdienās iznākušajā raidījumā ar Horenu Stalbi "Rullē ar Horenu" Kaimiņš norādīja, ka par savu privāto dzīvi nerunās. 

Līdzīgi izteicās arī Dārta, sociālajos tīklos uz kāda sava sekotāja jautājumu, vai abi ir skūpstījušies, atbildot: "Ja jautā par bučošanos, ne es, ne Jūs neesam nevienam parādā atbildi."

Atgādinām, ka aktrise “Singapūras Satīna” dalībnieka Jāņa Krīvēna “Youtube” raidījumā “Pāļa bazars” par abu attiecībām runāja visai izvairīgi, nedz apstiprinot, nedz noliedzot abu iespējamo romānu. 

"Mana atbilde būs tāda - pirmkārt, ir pagājušas tikai dažas dienas, kopš viņš ir brīvībā no Covid-19, bet viņš ir arī mans kolēģis no Nacionālā teātra laikiem, starp citu. Mēs ar Kaimiņa kungu satikāmies dziļi politisku iemeslu dēļ. Lai pārrunātu mūsu politiskās stratēģijas."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu