Ceturtdienas horoskops: 14. maijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 14. maijam.

AUNS Būsi jautrs, patīkams kolēģis apkārtējiem, pie kura varēs vērsties pēc padoma vai praktiska atbalsta. Pats savās aktivitātēs vēlēsies rīkoties pēc iespējas neatkarīgāk no apkārtējiem, iet savu ceļu uz panākumiem.

VĒRSIS Vari kārtot organizatoriskus jautājumus, atrisināt nesakārtotās saimnieciskās lietas, tikt galā ar birokrātiskajiem šķēršļiem. Noteikti uzticies savai priekšnojautai, tā šobrīd darbosies nevainojami!

DVĪŅI Aktualizēsies materiālās dabas jautājumi. Var nākties apsvērt iespējas uzņemties papildu pienākumus, meklēt citus ienākumu avotus. Saskarsmē ar mājiniekiem valdīs patīkama, nosvērta gaisotne.

VĒZIS Ir vērts rūpīgāk sekot līdzi jaunākajām profesionālajām tendencēm savā arodā. Ieguvēji neapšaubāmi būs tie Vēži, kuri uzdrošināsies īstenot nelielus eksperimentus darba ikdienā.

LAUVA Diena var sākties ar jauku pārsteigumu no otrās pusītes. Labais noskaņojums pavadīs tevi līdz pat vakaram. Kopumā laiks vairāk atbilstošs jaunu ideju apcerēšanai, ar mākslu saistītiem projektiem.

JAUNAVA Lai gan no malas liksies, ka esi vēss un neiejūtīgs, iekšēji visu pārdzīvosi, ņemsi tuvu pie sirds. Būtu labi, ja tu atrastu uzticamu cilvēku, ar kuru izrunāties, no kura smelties psiholoģisko atbalstu.

SVARI Nepamet lietas pusratā. Ja reiz ir iesākts projekts, noteikti noved to līdz galam, izdari visu, ko šodien spēj, neļaujies slinkumam. Priekšniecība var sniegt papildu norādes, kā veiksmīgāk tikt pie rezultāta.

SKORPIONS Lai saglabātu labas attiecības ar apkārtējiem, atturies no vēlmes pamācīt, kā arī asas kritizēšanas. Sniedz padomu tajās situācijās, kad kāds tev to patiesi lūdz. Ieteicama mērena fiziska aktivitāte.

STRĒLNIEKS Būs daudz ko pārdomāt. Nav izslēgts, saņemsi jaunus darba piedāvājumus, kuri būs patiesi daudzsološi, taču vienlaikus prasīs no tevis papildu zināšanas, kā arī daudz laika un enerģijas.

MEŽĀZIS Darba gaitas liekus jautājumus tev neradīs, viss pamazām ritēs uz priekšu. Privātā dzīve gan var prasīt vairāk uzmanības, tikai jautājums - vai tu būsi psiholoģiski gatavs tai pievērsties.

ŪDENSVĪRS Tevi uz priekšu virzīs zinātkāre un pirmatklājēja gars. Būsi gatavs apgūt interesējošās zināšanas, labprāt veidosi saikni ar domubiedriem. Partneris vakaram būs sagatavojis ko patiesi romantisku.

ZIVIS Nav izslēgts, savā raksturā pamanīsi trūkumus, kurus kvēli vēlēsies izskaust. Šis mirklis ir kā radīts, lai izvirzītu sev ambiciozākus mērķus, pievērstos sevis izkopšanai, garīgajai attīstībai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu