Kamēr Meta Deimona meita slimo ar Covid-19, viņš pats ar sievu iestrēdzis Īrijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Pasaulslavenais aktieris Mets Deimons jaunā intervijā pastāstīja, ka viņa meitai, kura atrodas Ņujorkā, konstatēts koronavīruss, kamēr viņš un pārējā ģimene karantīnu aizvada Īrijā. 

Runājot ar Īrijas radiostaciju "Spin 1038", Deimons atklāja, ka viņš ar sievu pēdējos divus mēnešus ir pavadījis kopā ar saviem jaunākajiem bērniem pārtikušajā Dublinas piekrastes ciematā Dalkijā, kamēr viņu vecākā meita un viņas koledžas istabas biedrene cīnās ar koronavīrusu Ņujorkā. Tagad gan meitai ir kļuvis labāk un viņa ir atveseļojusies.

Filmu zvaigzne Īrijā ieradās marta sākumā, lai filmētos Ridlija Skota jaunajā kinolentē, taču kopš tā laika viņš valstī ir "iestrēdzis" kopā ar sievu un trim jaunākajiem bērniem. 

Jaunā intervijā gan aktieris norādīja, ka ciematiņš, kurā viņš uzturas, ir "neticami skaists, kā pasakā". 

 "Šī ir viena no skaistākajām vietām, kur mēs jebkad esam bijuši," viņš norādīja intervijā. 

Ģimenei līdzi ir ieradušies arī bērnu skolotāji, jo viņi pirms pandēmijas sākuma tik un tā bija plānojuši būt Īrijā astoņas nedēļas. 

Pāris plāno atkal satikties ar vecāko meitu maija beigās, gan neprecizējot, kurā valstī. 

Karantīnas ierobežojumi Īrijā nosaka, ka cilvēki nedrīkst iet tālāk kā divus kilometrus no savām dzīvesvietām, taču Deimonam un viņa ģimenei tas nav sagādājis problēmas, jo meži un okeāns atrodas tuvumā. 

Jautāts, vai viņš apsver iespēju  iegādāties īpašumu šai apgabalā, kurš, starp citu, ir iecienīts daudzu Īrijas slavenību vidū, viņš teica: "Es tik un tā šeit atgriezīšos. Kad pasaule ieies normālās sliedēs un mēs varēsim atsākt darbu būs jāpabeidz filma. Kas zina, kā izskatīsies pasaule, Tomēr šī nebūtu sliktākā vieta, kur novecot." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu