Diānu Kubasovu Bali apmeklējuši policisti un draudējuši arestēt (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu modele Diāna Kubasova, kura šobrīd atrodas Bali, sociālajos tīklos pastāstīja par "saķeršanos" ar policiju.

Par piedzīvoto situāciju pastāstīja vietnē "Instagram".

"Pie mums bija atnākuši 10 policisti, jo, kā izrādās, dienu iepriekš bija iznācis jauns likums - uz ielas visiem obligāti jāatrodas sejas maskās! Viņi bija kamerās ieraudzījuši, ka pāris cilvēki ieiet pa vārtiem bez maskām, un izlēma ar mums par to aprunāties.

Policisti ieradās lielā grupā, nofotografēja mūsu pases un mūs pašus, un aizsūtīja taisīt Covid-19 testus. Sākumā baidījāmies doties testēties, jo iepriekš redzējām pabriesmīgus apstākļus vietējās slimnīcās.

Bet mums piedraudēja, ka mūs vismaz uz 14 dienām ieliks karantīnā vai pat apcietinās, ja neizpildīsim viņu nosacījumus.

Par laimi, testēšanas punkts bija tukšs un tīrs, bailes par saslimšanu tur mūs nepārņēma un pēc stundas mums bija veselības sertifikāts, kurš te tiek ļoti augstu godāts!" - rakstīja Kubasova.

Šarmantā tumšmate piebilst, ka Bali dodot pārbaudījumus jaunatbraucējiem un izvēlas cilvēkus, kurus pieņemt. Jaunā sieviete ir apņēmības pilna arī turpmāk reizi gadā doties uz Bali, lai pavadītu tur pāris mēnešus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Atgādinām, ka Kubasova Bali uzturas jau divus mēnešus kopā ar savām paziņām villā. Viņa jau iepriekš ziņoja, ka, iespējams, bija inficējusies ar koronavīrusu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu