"Mēs esam kaut kāda pērlīte tajā visā pasākumā." Ģirts Ankipāns par Rīgas "Dinamo" nākotni KHL (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Bijušais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns sarunā ar "TV3 Sport" žurnālistiem Tomu Prāmnieku un Aivaru Zahārovu atklājis savas domas par Rīgas kluba nākotni.

Speciālists sarunā ar žurnālistiem atklāja, ka šobrīd viņš Rīgas "Dinamo" sistēmā neieņem konkrētu amatu, bet, ja viņam tiek vaicāts pēc padoma vai ieteikuma, viņš sniedzot palīdzīgu roku.

Ankipānam tika vaicāts arī par to, vai viņa rīcībā ir kāda informācija par "Dinamo" šā brīža sastāva komplektācijas stadiju, uz ko bijušais treneris atbildēja izvairīgi: "Domāju, ka Savicka kungs jau visu pateica. Būs jaunais treneris un tad arī sāks runāt par jauno sastāvu."

Tāpat bijušais treneris izteicās, ka viņš uz Rīgas "Dinamo" nākotni Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) skatās optimistiski: "Mēs jau 12 gadus tur esam bijuši un domāju, ka nekur nepazudīsim. Simtprocentīgi varu pateikt, ka krievu publikai mēs esam interesanti."

"Mēs esam tomēr kaut kāda pērlīte tajā visā pasākumā. Lai arī tie rezultāti nav bijuši pēdējā laikā tik labi, atmosfēra vienmēr ir lieliska. Viņa ["Dinamo"] ir vajadzīga, ja mēs gribam to [turnīru] dēvēt par Kontinentālo hokeja līgu," turpināja Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ar 62 mačos iekrātu 41 punktu ieņēma pirmspēdējo vietu gan Rietumu konferencē, gan visā līgā. Šobrīd Rīgas klubam ir parakstīts līgums vien ar pieciem hokejistiem, kas ir pārliecinoši zemākais rādītājs visā līgā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu