"Šads vienmēr bija un būs mūsu supervaronis." Traģiski bojāgājušā WWE cīkstoņa sieva pārtrauc klusumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien  bijušā WWE cīkstoņa Šada Gaspāra mirstīgās atliekas tika atrastas Kalifornijas pludmalē. Klusumu par vīra bojāeju pārtraukusi arī Gaspāra sieva Siliana.

39 gadus vecais cīkstonis gāja bojā pēc tam, kad viņš tika ierauts ievelkošajā straumē. Varas iestādes apstiprināja, ka viņa pēdējais lūgums glābējam ir bijis, lai viņš nogādā drošībā cīkstoņa dēlu, kurš arī bija nonācis dzīvībai bīstamajā situācijā.

WWE sabiedrība, uzzinot par bijušā kolēģa bojāeju publiskajā telpā nāca ar līdzjūtības un sēru izteikumiem. Ar paziņojumu par mūžībā aizgājušo vīru ir nākusi klajā arī Gaspāra sieva Siliana.

"Šads bija visa mūsu pasaule un mēs tikpat svarīgi arī viņam. Nav pietiekami daudz vārdu, lai pastāstītu, cik nozīmīgs viņš bija mums visiem. Viņš bija mūsu sirds, dvēsele, sargātājs un kareivis. Viņš bija gaišs spēks, kurš ar savu dzīvespriecīgo raksturu, atnesa prieku daudziem," paziņojumā rakstīja atraitne.

Tāpat Gaspāra izteicās, ka atbalsta un līdzjūtības vārdu "jūra" no bijušo kolēģu un citu cilvēku puses esot sirdi sildoša.

"Šads vienmēr bija un būs mūsu supervaronis," nobeigumā rakstīja Gaspāra.

Gaspārs slavu ieguva WWE ietvaros cīnoties kopā ar ilggadējo kolēģi un draugu Džeisonu Entoniju Polu jeb "JTG". Pēc tam, kad Gaspārs 2010. gadā pameta WWE, viņš pievērsās aktiera karjerai.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu