Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Covid-19 pandēmijas laikā Krievijā popularitāti gūst "Zoom orģijas"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Covid-19 pandēmijas laikā visā pasaulē strauju uzplaukumu piedzīvojuši dažādi videozvanu pakalpojumi. Nu aplikācija "Zoom" tiek izmantota ne vien darba, bet arī seksuāla rakstura pasākumiem. Maskavā bāzētā seksualitātes izpausmju veicināšanas organizācija "Kinky Russia" organizē vienu no pirmajām pandēmijas laika "Zoom orģijām" pasaulē, vēsta Krievijas medijs "The Moscow Times". 

Kādā sestdienas vakarā no Maskavas "Zoom" platformā translētu priekšnesumu vēro vairāki simti cilvēku. Priekšnesumu sniedz četras sievietes un viens vīrietis, fonā skanot industriālai tehno mūzikai. 

Šādi seksuāli priekšnesumi ar attālinātu skatītāju līdzdalību Covid-19 pandēmijas laikā Maskavā ir kļuvuši par jauno ierasto situāciju, ņemot vērā Maskavas pašvaldības noteiktos stingros ierobežojumus jaunā koronavīrusa izplatības apkarošanai. 

Pirms Covid-19 pandēmijas "Kinky Russia" organizēja dažādas seksa ballītes, kas iedrošināja dažādus seksuālus meklējumus, no nosodījuma brīvā un uz vienlīdzību un labprātīgu līdzdalību balstītā vidē, tajā pašā laikā respektējot katra dalībnieka “robežas”. Savukārt epidēmijas apstākļos organizācija aktīvi izmanto pēdējā laikā strauju popularitāti iemantojošo platformu "Zoom", lai turpinātu savas aktivitātes un sniegtu tās kopienai iespēju kontaktēties, ievērojot fiziskās distancēšanās noteikumus.  

"Pirms karantīnas sākuma mums bija ieplānots pasākums, tāpēc mēs izvēlējāmies to nevis atcelt, bet meklēt citu risinājumu," stāsta "Kinky Russia" līdzdibinātāja Tatjana Dmitrijeva. 

Pirmais virtuālais pasākums izrādījās veiksmīgs un kopš tā laika "Kinky Russia" rīko "Zoom orģijas" reizi divās nedēļās. Katru šo pasākumu "apmeklē" vairāki simti virtuālo viesu.

Ballīšu dalībnieki tiek aicināti tērpties seksīgos un ekstravagantos tērpos, tomēr lielākā daļa šo pasākumu apmeklētāju, izvēlas neieslēgt savu datoru kameras. 

"Man ļoti šeit patīk. Sekss un viss, kas ar to ir saistīts, ir neatņemama manas personības sastāvdaļa. Es beidzot esmu atradusi līdzīgi domājošus cilvēkus," par piedzīvoto stāsta Jekaterina, kas šāda veida pasākumā piedalās pirmo reizi. 

Līdzīgās domās ir arī Kirils, kurš "Kinky Russia" rīkotos pasākumus apmeklē regulāri. 

"Man patīk tiešsaistes pieredze, it īpaši tagad. "Kinky Russia" ir ļoti ērta karnevālu platforma, šeit tu vari būt jebkas un justies brīvi,” stāsta Kirils.

Lai piedalītos "Zoom orģijā" viesiem ir jāsniedz savs vārds, vecums un īss pamatojumus tam, kāpēc šis cilvēks vēlas piedalīties. Dalības maksa ir 1000 rubļi jeb gandrīz 13 eiro.

Atsevišķiem tematiskajiem pasākumiem ir stingrākas prasības - viesiem ir nepieciešams iesniegt saiti uz savu sociālā tīkla profilu, lai organizētāji var veikt digitālu "personības pārbaudi". 

Svarīga loma šajos pasākumos ir dalībnieku savstarpējā uzticēšanās. "Kinky Russia" noteikumi aizliedz dalībniekiem ierakstīt šos pasākumus vai veikt ekrānuzņēmumus, tomēr organizācija nevar pilnībā garantēt, ka dalībnieki to tiešām arī nedara. 

Lai arī "Zoom" videozvanos nereti tiek piedzīvotas dažādas tehniskas problēmas, Dmitrijeva uzsver, ka cilvēki kopumā esot ļoti apmierināti ar piedāvāto pakalpojumu. 

"Zoom" platformas lietošanas noteikumi gan oficiāli aizliedz kailuma, pornogrāfijas un seksuāli atklāta satura demonstrēšanu - par šādiem pārākumiem ir paredzētas sankcijas. Tomēr "Kinky Russia" rīkotie pasākumi šajā kontekstā ar nekādām problēmām līdz šim nav saskārušies. 

"Kinky Russia" pārstāvji uzsver, ka "Zoom orģijas" neesot tikai par seksu, bet par kopienas vienošanu un atbalstīšanu sarežģītos laikos. 

"Sliktākais, ko karantīna cilvēkiem nodara, ir izolācija un saiknes zaudēšana. Tas ir nomācoši, it īpaši situācijā, ja nav iespējams pieturēties ierastajai rutīnai. Mums rūp mūsu klienti, tāpēc mēs darām visu iespējamo, lai viņus nodarbinātu un izklaidētu šajos skarbajos laikos," norāda Dmitrijeva. 

Dažādu seksuāla rakstura pasākumu rīkošana ar "Zoom" vai "Skype" starpniecību kopš Covid-19 pandēmijas sākuma ir piedzīvojusi īstu uzplaukumu. "Digitālās orģijas" kā pirmie sāka rīkot privātie seksa klubi ASV un Lielbritānijā, bet tagad šim piemēram ir sekojusi arī Krievija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu