Pāvels Globa nosaucis trīs Zodiaka pārstāvjus, kuriem veiksme uzspīdēs maija pēdējās dienās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Dažkārt kardinālas pārmaiņas cilvēka dzīvē var notikt samērā negaidīti un īsā laika posmā. Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa atklājis Zodiaka pārstāvjus, kuriem īpaši veiksies tieši maija beigās.

Vērsis

Astrologs zem šī zvaigznāja dzimušajiem maija beigās iesaka pievērst īpašu uzmanību savai profesionālajai dzīvei - ņemot vērā Vēršu čaklo dabu, tam nevajadzētu sagādāt īpašas grūtības. Ja šie cilvēki spēs pilnasinīgi nodoties darba pienākumiem, būs iespēja izpelnīties kolēģu atzinību un tikt paaugstinātam labākā amatā.

Pēdējās maija dienas tāpat atnesīs Vēršiem tik ļoti svarīgo finanšu stabilitāti - Globa šiem Zodiaka pārstāvjiem iesaka piekrist visiem piedāvājumiem nopelnīt. Labas izmaiņas gaidāmas arī mīlas dzīvē.

Dvīņi

Maija pēdējos datumos šie gaisa zīmes pārstāvji izjutīs spēcīgu pašizaugsmi - zvaigžņu tulks apgalvo, ka šis būs īstais laiks, lai izmēģinātu kaut ko jaunu. Galvenais ir pabeigt jau iesākto un uzstādīt skaidrus mērķus nākotnei. Šiem cilvēkiem tāpat ir labas iespējas uzlabot savu materiālo stāvokli paaugstinājuma vai paša uzņēmējdarbības dēļ.

Pāvels Globa tāpat iedrošina komunikablos Zodiaka pārstāvjus vairāk laika veltīt savai mīlas dzīvei - tie Dvīņi, kas ir vientuļi, var sākt aizraujošu mīlas dēku, savukārt aizņemtie - uzlabot saticību starp sevi un savu partneri.

Ūdensvīrs

Rakstura stingrība un drosme pieņemt lēmumus - lūk šāda, pēc zvaigžņu tulka domām, ir Ūdensvīru veiksmes formula maijam. Daudzas veiksmes ir sagaidāmas tieši jaunrades laukā, turklāt pavisam iespējams, ka šajā laikā ir sagaidāma kāda unikāla iespēja - galvenais ir nenobīties un nenokavēt pareizo mirkli.

Vientuļie Ūdensvīri šajās dienās var atrast cilvēlku, kas spēj izprast viņu daudzšķautņaino raksturu - Globa uzsver, ka svarīgi ir neatgrūst šo cilvēku un ļaut attiecībām attīstīties dabiski.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu