Krievu komponists ģimenes dēļ ar kājām ies no Latvijas uz Krieviju (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

38 gadu vecumā mirušās Krievijas dziedātājas Jūlijas Načalovas pirmais vīrs, komponists Dmitrijs Lanskis martā ar ģimeni pameta Krieviju, bet nu nevar vairs atgriezties valstī. 

42 gadus vecais Lanskis ar sievu Katrīnu un abu bērniem dzīvo divās valstīs - gan Krievijā, gan Latvijā. 14. martā komponista ģimene aizbrauca uz Latviju, bet pēc tam robežas ar Krieviju tika slēgtas. 

Jūrmalā ģimene dzīvo mājā meža nomalē. Kā norāda Lanskis, ir gandrīz neiespējami strādāt un pelnīt attālināti, jo ir apturēti daudzi projekti. 

Tagad, kad Maskava sākusi pakāpeniski atgriezties ierastajā dzīves ritmā, Lanskim esot personīgi jābūt klāt Maskavā un jāpiedalās mūzikas un filmu projektos. 

Nu Krievijas mediji vēsta Lanska nesavtīgo plānu. Lai pabarotu un uzturētu savu ģimeni, komponists plāno ar kājām doties uz Maskavu, jo lidmašīnu reisi un vilcieni uz Krieviju joprojām nekursē.

Lanskis jau esot sapakojis mugursomu un paņēmis telti, kā arī izdomājis maršrutu - daļu no ceļa viņš dosies ar stopiem, bet, nonākot Krievijā, izmantos draugu palīdzību. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu