Rakovskas vīrs bijis greizsirdīgs uz viņas bijušo draugu un grupas biedru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Triānas parks" mūziķe Agnese Rakovska intervijā Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" atklāja, kā viņas vīrs sākotnēji reaģēja uz to, ka Agnese spēlē vienā grupā ar savu bijušo draugu.

Kā zināms, Rakovska un grupas bundzinieks Edgars Viļums ir pazīstami kopš pusaudžu gadiem, un abi arī gandrīz 10 gadus bija romantiskās attiecībās. Arī šobrīd Agnese un Edgars ir koleģiālās un draudzīgās attiecībās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trianadrums (@edgarsvilums) on

Tiesa, pēc šķiršanās no Edgara Agneses tagadējais vīrs Zintis Roznieks nav bijis mierā ar to, ka Agnese turpina spēlēt vienā grupā ar bijušo draugu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesepark) on

"Sākums bija diezgan grūts. Es domāju, nevienam nebija viegli. Es esmu ļoti vienkāršs un godīgs cilvēks. Man ārkārtīgi nepatīk intrigas. (..) Es savā komunikācijā esmu tieša, konkrēta. (..) Tas pirmais moments bija diezgan traks, ka es nedrīkstu būt grupā ar šo cilvēku - tāds bija tas uzstādījums no mana šī brīža vīra. Es savukārt pateicu: pagaidi, tā tas arī nestrādā, tā arī nedrīkst," atklāj Agnese.

Viņa turpina: "Šīs te greizsirdības lēkmes ir ārstējamas. Greizsirdībā nav nekā pozitīva. (..) Pat ja domās tu kaut kādā veidā apšaubi to cilvēku, tas nav baigi labi.

Ar manu vīru tā saruna bija ļoti īsa un konkrēta - ja mūsu attiecībās primāri nevaldīs uzticības moments, tad šīs attiecības vienkārši nevarēs izdoties un viss.

Tā arī viss atrisinājās."

Kā zināms, Agnese un Zintis pēc trīs gadu attiecībām mija gredzenus pērnā gada vasarā. Pēc kāzām viņa pārgāja vīra uzvārdā. 

Savukārt Edgaram Viļumam ir attiecības ar dziedātāju Patrishu jeb Patrīciju Kseniju Cuprijanoviču.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu