Zodiaka pārstāvji, kuri varētu strādāt par slepenajiem izlūkiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mums visiem ir kāds priekšstats par slepenā aģenta darbu - dzīve uz "naža asmens", noslēpumainas un konspiratīvas tikšanās, dubultā identitāte. To, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji būtu spējīgi uz šādu arodu, vēsta portāls "Postimees".

Skorpions

Šī saraksta pirmo vietu, bez šaubām, ieņem Zodiaka neizdibināmākie pārstāvji - Skorpioni. Šiem cilvēkiem vienmēr ir kāds rūpīgi glabāts noslēpums, turklāt viņi ir ļoti prasmīgi citu noslēpumu uzzinātāji, kas padara viņus izcili piemērotus spiega pienākumu veikšanai. Lai arī ikdienas dzīvē šo ūdens stihijas pārstāvju nosliece uz shēmošanu var radīt nesaskaņas, šo cilvēku okšķerīgā daba var būt labs ierocis profesionālajā darbībā.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir apveltīti ar asu un analītisku prātu, kas tos padara īpaši piemērotus darbam slepenās valsts struktūrās. Neskatoties uz savu emocionālo dabu, viņi parasti ir erudīti, mentāli elastīgi un mērķtiecīgi, tajā pašā laikā apkārtējiem neradot draudīgu iespaidu, ko Vēži, protams, māk izmantot savā labā.

Mežāzis

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir slaveni ar savām darba spējām un mērķtiecīgumu. Lai arī Mežāži nav īpaši naski uz slēpšanu un noslēpumu izdibināšanu, spiega spējas tiem sniedz metodiskā un analītiskā pieeja dažādiem jautājumiem. Lai arī viņi paši nav īpaši noslēpumu izdibinātāji, savus noslēpumus šie cilvēki māk glabāt līdz pat kapa malai.

Zivis

Šie jūtīgie Zodiaka pārstāvji ir lieliski maskēšanās meistari. Kombinācijā ar spēcīgām diplomātiskām spējām, nav grūti iztēloties Zivs zīmes pārstāvjus izdibinām kādus valsts noslēpumus vai dodoties slepenā misijā. Spiega darbam lieti noderēs arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvju attīstītā intuīcija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu