"Tallink" jūnija beigās atklās jaunu prāmju maršrutu Helsinki-Rīga (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere / LETA

Igaunijas prāmju operators "Tallink Grupp" no 26.jūnija līdz 15.augustam veiks regulāros prāmju reisus jaunā maršrutā - Helsinki-Rīga, aģentūru LETA informēja "Tallink Grupp" pārstāvji.

Šajā maršrutā kursēs kuģis "Silja Serenade", kurš parasti kursē maršrutā Helsinki - Stokholma. Kuģis no abām galvaspilsētām vasarā kursēs katru otro dienu.

Sākot no 26.jūnija, kuģis katru otro dienu plkst.16 aties no Helsinku "Olympia terminal". Tas pienāks Rīgā nākamās dienas plkst.10.30, un dosies atpakaļceļā uz Helsinkiem plkst.16.30, lai pienāktu galamērķī plkst.11.

Papildus kuģu biļetēm "Tallink" piedāvās klientiem ceļojumu komplektus Rīgā, ieskaitot apmešanos viesnīcā "Tallink Hotel Riga", ieejas biļetes vietējos tūrisma objektos un citus piedāvājumus. Piemēram, "Tallink Hotel Riga" piedāvā izmitināšanas komplektus uz divām, četrām vai vairāk naktīm.

"Tallink Grupp" vadītājs Pāvo Negene norādīja, ka Rīga-Helsinki maršruts "Tallink" nav pilnīgi jauns, jo iepriekšējos gadus ir piedāvājuši īpašos kruīzus starp Helsinkiem un Rīgu, kuri vienmēr guvuši lielu atsaucību Somijas ceļotāju vidū.

"Tā kā šī vasara un aktīvā sezona ļoti atšķiras no iepriekšējiem gadiem, un mums ir bijis pilnībā jāpārdomā un jāpārkārto mūsu pakalpojumi ļoti īsā laika posmā, mēs esam ieklausījušies, ko mūsu ceļotāji mums ir sacījuši par ceļošanas vēlmēm šajā vasarā, un es esmu priecīgs, ka mēs varam piedāvāt šī reģiona iedzīvotājiem lielisku iespēju ceļot netālu no mājām," pauda Nāgene.

Uz kuģa "Silja Serenade" notiek vēl biežāka virsmu tīrīšana un dezinfekcija, ir noteikts apmeklētāju skaita ierobežojums restorānos un bāros, izklaides iespējas notiek pēc cita regulējuma un ir spēkā daudzi citi ierobežojumi. Rūpēs par visu drošību liela uzmanība ir pievērsta pasažieru ērtībām, izklaides, ēdināšanas un atpūtas iespējām.

"Tallink Grupp" veic pasažieru un kravas pārvadājumus ar prāmjiem Baltijas jūrā, izmantojot zīmolus "Tallink" un "Silja Line".

Uzņēmuma akcijas kotē Tallinas fondu biržas oficiālajā sarakstā. Lielākais akcionārs ir Igaunijas investīciju kompānija "Infortar", kam pieder 39% "Tallink Grupp" akciju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu