Ar sabiedrībā pazīstamu cilvēku dalību izveidota parodija skandalozajam "Amoralles" video (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Zīmols "Amoralle" 3. jūnijā nāca klajā ar video, reaģējot uz pašreizējiem notikumiem ASV. Tiesa, video raisīja sašutumu soctīklu lietotāju vidū, tādēļ ātri vien tika izdzēsts. Tomēr interneta asprāši jau paspēja video izveidot parodiju. 

Vietnē "Twitter" mūziķis Artūrs Jenots jeb Ipstens Kūns dalījās ar video, kurā redzami gan sociālo tīklu aktīvisti, gan vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, piemēram, humorists Rūdolfs Kugrēns, influenceris Armands Jaunzems jeb Armis un citi.

"Mēs arī esam kopā! Varam būt kopā, kad kaut kas notiek. Varam būt kopā, kad nekas nenotiek. Galvenais, ka visi esam kopā! Iedomājieties, ja tā nebūtu! Paldies visiem māksliniekiem, kas piedalījās kopīgā fanu video veidošanā!" pie humoristiskā video rakstīja Jenots. 

Jau vēstīts, ka "Amoralle" 3. jūnijā nācis klajā ar video, šķietami reaģējot uz pašreizējiem notikumiem ASV. Tiesa, video raisījis sašutumu soctīklu lietotāju vidū. 

Tajā pat dienā video tika izdzēsts un "Amoralles" saimniece nāca klajā ar atvainošanos: "Šis sirsnīgais video tapa martā, kad ikviena no mums jutās pārsteigta par koronavīrusa pandēmijas krīzes izraisītajām pārmaiņām mūsu dzīvēs! "Amoralle" kļūda bija to publicēt šodien. Es kopā ar savām draudzenēm, cīņu biedrenēm un iedvesmas devējām iedziedāju skaistu dziesmu, paužot mīlestību, maigumu un vienotību, lai atbalstītu ikvienu sievieti grūtību pārvarēšanā! Pasaulē ir tiešām daudz sāpju un nebūšanu, un arī mēs šo video filmējām kā vienojošu un uzmundrinošu kopdarbu, kad pasauli tikko bija visaptveroši skārusi koronavīrusa pandēmija.

Video filmējot, mūsu doma bija paust sieviešu solidaritāti un mīlestību, uzmundrinot un atbalstot vienai otru, jo šis laiks spēcīgāk kā jebkad agrāk parādīja, ka mēs patiešām visi esam vienas pasaules ģimene.

No mūsu puses šim video pilnīgi noteikti nebija nekāds konteksts ar šā brīža sāpīgo situāciju. Vēlos noņemt ikvienas dāmas atbildību par šo video un tā interpretāciju pasaules sāpju kontekstā."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu