Paula Freimane liek noprast, ka, iespējams, tikusies ar mīļoto Arvi, kamēr bijusi attiecībās ar Pēteri Rumpi (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pērnā gada oktobrī tapa zināms, ka fitnesa modeļi un treneri Paula Freimane un Pēteris Rumpis ir pārtraukuši savas attiecības. Līdz šim modele lika noprast, ka ar tagadējo mīļoto vīrieti Arvi sāka attiecības vēlāk gada nogalē, tomēr nu daiļava apliecināja, ka abu mīlas stāsts sācies krietni agrāk. 

2019. gada augustā Freimane un Rumpis devās kopīgā ceļojumā uz Monako, no kura dalījās ar pasakainām bildēm, kuras gandrīz visas jau ir izdzēstas. Savukārt oktobrī no abu sociālo tīklu kontiem pazuda visi foto, pārim apstiprinot, ka abi ir izšķīrušies. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONLINE COACHING ? (@peterisrumpis) on

Īsi pēc tam Rumpis sociālajos tīklos parādīja, ka sācis attiecības ar kādu gaišmati vārdā Elīna, par ko nosodījumu medijiem pauda Freimane. 

"Šobrīd mēs vairs nekontaktējamies, jo man ir pārsteiguma moments, ka otra puse tik ātri "Instagram" profilā publicējis attēlu ar savu jauno draudzeni," viņa norādīja izdevumam "Vakara Ziņas".

Savukārt vēl oktobra beigās viņa apstiprināja, ka ir brīva meitene un netaisās uzreiz "lekt" iekšā jaunās attiecības. "Šobrīd mēģinu atpūsties no attiecībām un veltīt laiku sev."

Par viņas un Arvja Mazurova attiecībām tapa zināms decembrī, taču izrādās, ka abi varētu būt iemīlējušies daudz ātrāk. 
 

Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Vietnē "Instagram" viņa 6. jūnijā dalījās stāstā par abu attiecību sākumu: 

"Atceros, ka tikai pirms gada nakts vidū šeit stāvējām... Nezinājām, kā būs. Vai kādreiz vēl šeit kopā būsim? Vai mēs izturēsim? Zinot, ka tūlīt tev jādodas prom, es nespēju gulēt, jo likās, miegs ir pazaudēts laiks... Kurš bija tik limitēts.

Šis vasaras periods man atsauc atmiņā visas tās sajūtas. Attiecību sākums parasti ir viena no skaistākajām lietām pasaulē. Taču tu aizlidoji prom.

Tajā dienā apstājās laiks un likās, visa dzīve..." rakstīja Paula, publiskojot foto ar abu rociņām.

Taču pēc tam viņa publiskoja video no lidostas, kas uzņemts 28. augustā.

"Un pēc garākās vasaras mūsu mūžos līdz šim, mēs atkal tikāmies. Es zināju, ka tu tuvojies, jo jutu tavu smaržu un mana sirds sāka sisties tik strauji...

Likās, tūlīt kritīšu. Iespējams, kādu dienu es par MUMS parunāšu vairāk. Iespējams nē. Kas to lai zina. Bet viens ir skaidrs, ka par mūsu stāstu varētu sarakstīt veselu romānu." 
 

Foto: Instagram/ https://www.instagram.com/paolafreeman/

Arī pats Arvis nesen apstiprināja, ka ir attiecībās ar Freimani jau gadu. 

Atgādinām, ka par Paulas un Pētera attiecībām kļuva zināms 2017. gada vasarā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu