Fitnesa modele Paula Freimane atklāti par šķiršanos un aizvainojumu pret bijušo draugu Pēteri Rumpi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms pāris dienām Latviju pāršalca ziņa, ka fitnesa modeļi un treneri Paula Freimane un Pēteris Rumpis ir pārtraukuši savas attiecības. Lai gan abu attiecīu beigas pienāca pavisam nesen, Pēteris jau ir atradis jaunu mīļoto, taču tas pamatīgi pārsteidzis Freimani. 

Pētera jaunā sirdsdāma esot kāda daiļava vārdā Elīna, kura dzīvo Liepājā. Ar jauno sirdsāķīti viņš jau paspējis naski palepoties sociālajos tīklos, abiem pozējot kopīgos kadros. 

“Panākumu mērs ir laime un sirdsmiers,” pirmo publisko kopīgo foto ar Elīnu komentē Rumpis. 

Šāda publiska dižošanās ar jaunajām attiecībām nav iepriecinājusi Paulu, viņa pastāstīja izdevumam "Vakara Ziņas".

"Runājot par šķiršanos, tas bija abpusējs lēmums. Iespējams, ka mūsu starpā pazuda jūtas. Kopdzīve vairāk bija izdevusies nevis kā vīrietim ar sievieti, bet drīzāk kā draugiem. Tāpēc mēs izlēmām katrs iet savu ceļu. Šķiršanās bija ļoti mierīga un lēna.

Šobrīd mēs vairs nekontaktējamies, jo man ir pārsteiguma moments, ka otra puse tik ātri "Instagram" profilā publicējis attēlu ar savu jauno draudzeni. Tādējādi par draudzību īsti runas vairs nevar būt. Man un manai ģimenei šāda attieksme un rīcība ir pārsteigums.

Protams, nevar tā teikt, ka es atbrīvojos no kaut kā un man tagad ir labi. Ja cilvēks paliek pēc attiecībām viens, tad iestājas miers. Vienam būt kādu laiku ir labi un ieteicami," skaidro daiļava.

Atgādinām, ka par Paulas un Pētera attiecībām kļuva zināms 2017. gada vasarā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ONLINE COACHING ? (@peterisrumpis) on

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu