Pāvels Globa atklāj trīs Zodiaka pārstāvjus, kuriem šogad piepildīsies kvēlākā vēlēšanās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa savā pēdējā prognozē pieeminējis arī tos Zodiaka pārstāvjus, kuriem vajadzētu sākt būt uzmanīgiem, jo pamazām tuvojas laiks, kurā viņiem būs dota iespēja piepildīt savas kvēlākās vēlēšanās.

Svari

Astrologs vēsta, ka savas vēlmes, par kurām komunikablie Dvīņi, visticamāk, īpaši nekaunās, viņiem izdosies piepildīt 2020. gadā, turklāt bez īpašas piepūles. Viss, kas būs nepieciešams - mazliet vairāk pašpārliecinātības un skaidri definēts mērķis. Globa uzsver, ka šajā gadā materializēsies gan labās, gan arī sliktās domas, tādēļ būs īpaši svarīgi noskaņot sevi uz "pareizā" viļņa.

Strēlnieks

Lai arī piedzīvojumus un avantūras mīlošie Strēlnieki pārsvarā dara visu, ko vēlas, šajā gadā veiksmīgas būs arī tās dzīves jomas, kuras parasti nav pilnīgā cilvēka kontrolē - mīlestības un profesionālā dzīve. Šajā laikā kosmoss parūpēsies par to, lai Strēlnieku dzīvē būtu piepildījums, kura trūkumu viņi, iespējams, nemaz nebija apzinājušies.

Zivis

Romantiskajiem Zivs zīmes pārstāvjiem, pēc zvaigžņu pazinēja domām, veiksmes pilns ir viss 2020. gads. Ja iepriekšējā laika periodā šo cilvēku dzīvēs bija daudz šķēršļu un grūtību, šogad ceļš pretī sapnim būs īss un samērā vienkāršs, turklāt ieguldītās pūles atmaksāsies ar neticamu uzviju. Globa šiem cilvēkiem iesaka vienkārši baudīt vasaru un neuztraukties par nākotnes draudiem - Zivis to pašlaik var pilnībā atļauties.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu