Meganas Mārklas labākā draudzene ir atlaista no darba par rasistiskiem izteikumiem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla.
Megana Mārkla. Foto: SIPA/Scanpix

Saseksas hercogienes Meganas Mārklas labākā draudzene, stiliste Džesika Malruina, ir atlaista no darba savu rasistisko izteikumu dēļ, kas izskanējuši konfrontācijā ar tumšādaino blogeri Sašu Eksteri, vēsta portāls "Daily Mail".

Blogere savos sociālajos tīklos ir mudinājusi šajā samērā sarežģītajā laikā paust atbalstu tumšādainajiem, kas cīnās par savām tiesībām. Ekstere atklājusi, ka pēc publikācijām stiliste Džesika Malruina ir sākusi viņai rakstīt, savās ziņās izmantojot uz ādaskrāsu norādošus lamuvārdus, draudus un apstrīdot idejas par gaišādainu cilvēku priviliģēto stāvokli ASV. Blogere izteikusies, ka Malruina ir runājusi tā, it kā "Black Lives Matter" kustība aizvainotu viņu personīgi.

Ekstere paziņojusi, ka viņa jutusies "paralizēta no bailēm", tādēļ izlēmusi situāciju padarīt publisku, lai arī neuzskata, ka stiliste izjūt spēcīgu rasu naidu. Pēc situācijas izskanēšanas publiskajā telpā 40 gadus vecā stiliste ir publiski atvainojusies, taču Saša Ekstere paziņojusi, ka "tas ir vienkāršs veids, kā censties glābt savu imidžu".

Malruina, kura bieži vien vadīja televīzijas pārraides un tika pieaicināta kā savas jomas eksperte, ir atlaista no televīzijas kanāla "CTV", kā arī pārtraukts viņas vadītais šovs "I Do, Redo". Televīzija pazinojusi, ka bijušās darbinieces izteikumi nekādā veidā nav saistīti ar firmas nostāju jautājumos.

Mārklas labākā draudzene tāpat ir zaudējusi darbu populārā televīzijas kanāla "ABC" šovā "Cityline", tiesa, televīzijas vadība vēl nav paziņojusi par to, vai pārtrauks sadarbību pavisam. Pagaidām vēl nav zināms, ko par šo situāciju domā Megana Mārkla, kurai rasu diskriminācijas jautājums ir īpaši tuvs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu