Video ⟩ "Mans vīrs uzsāka kustību, un mēs iekritām." Ziepniekkalnā iegruvušā auto īpašnieki dalās ar pārdzīvoto (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/Martins Baumanis

Līdzīgi kā pagājušonedēļ Rīgā, Ģertrūdes ielā, ielūstot ceļa segumam, milzīgā bedrē iegāzās divi spēkrati, piektdien, 12. jūnijā, Ziepniekkalnā gandrīz līdzīgā situācijā nonāca tumši zaļš "Audi". Audi atradies cienījama vecuma pāris, kas par piedzīvoto pastāstīja raidījumam "Degpunktā".

Auto īpašnieks Jurijs ar sievu Sonju grasījās doties darīšanās, taču brauciens pēkšņi aprāvās.

"Mēs nedaudz izkustējāmies, mans vīrs tikai uzsāka kustību, un mēs iekritām," raidījumam stāsta Sonja.

Par laimi, pensionāri nesasitās, jo abi bija piesprādzējušies, taču pats auto bedrē iestrēga pamatīgi. Lai to izvilktu, senioriem nācās zvanīt ugunsdzēsējiem. Kamēr atbildīgie dienesti bija ceļā, pāris saviem spēkiem izkļuva no spēkrata un sāka situāciju analizēt.

"Pagājušajā gadā šajā ceļa posmā uzlika jaunu asfaltu. Sanāk, ka šajā vietā kāds veicis kādus remontdarbus," bilst Jurijs.

Pateicoties glābēju pūlēm, auto izdevās no bedres izvilkt samērā ātri. Spēkratu Jurijam pat izdevās iedarbināt, taču trieciena dēļ tam pāradījušās buktes un skrāpējumi.

Šobrīd pensionāri ir neizpratnē, kurš tiks saukts pie atbildības un kas kompensēs zaudējumus.

Vienīgais, ko Jurijs jau uzzinājis no savas apdrošināšanas kompānijas, kur viņam ir pirkta OCTA polise, uz finansiālu atbalstu viņš var necerēt. Rīgas domes Satiksmes departaments piektdien neesot bijis sasniedzams.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu