Tamāra Globa atklāj šīs vasaras galvenos veiksminiekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa savā jaunākajā astroloģiskajā prognozē ir atklājusi četrus Zodiaka pārstāvjus, kuru dzīvē šovasar ir gaidāmas ļoti pozitīvas pārmaiņas.

Lauva

Šovasar, pēc astroloģes domām, Lauvas zīmē dzimušie varēs nonākt pavisam jaunā "līmenī" gan karjeras, gan personīgās dzīves jomās. Globa gan uzsver, ka šīs ugunīgās zīmes pārstāvjiem būtu jāpievērš uzmanību savam ego, kas var visai apgrūtināt komunikāciju ar līdzcilvēkiem - šī rakstura daļa bieži vien Lauvām neļauj efektīvi strādāt komandā, kas var ietekmēt viņu profesionālo izaugsmi.

Astroloģe vēsta, ka vasarā šie cilvēki pārskatīs savus principus un attieksmi pret apkārtējiem, kas uzlabos attiecības arī ar ģimeni, kā arī radīs iespējas satikt jaunu mīļoto. Labs laiks savas uzņēmējdarbības sākšanai!

Skorpions

Šiem ūdens stihijas pārstāvjiem šis būs viens no veiksmes pilnākajiem periodiem daudzu gadu laikā - Visums tikpat kā sviedīs viņiem pakaļ izaugsmes un peļņas iespējas. Tamāra Globa zem šī zvaigznāja dzimušajiem vasarā iesaka vairāk ieklausīties savā iekšējā balsī - Skorpionu izslavētā intuīcija ļoti skaidri pateiks, kā rīkoties vislabāk. Astroloģe min, ka šajā laikā var būt saķere ar konkurentiem, taču Skorpioniem viss izdosies, ja viņi ticēs saviem spēkiem.

Ūdensvīrs

Pavasaris nav bijis īpaši veiksmīgs neatkarīgajiem Ūdensvīra zīmees pārstāvjiem - zvaigžņu pazinēja min, ka viņi, visticamāk, bija noguruši no sava līdzšinējā darba un jau sen vēlējās mainīt profesiju. Lai arī līdz šim sarežģītā ekonomiskā situācija šiem cilvēkiem nav ļāvusi veikt īpašus soļus citos virzienos, vasarā šiem Zodiaka pārstāvjiem būs iespēja atgūt kontroli pār savu dzīvi.

Globa stāsta, ka Ūdensvīriem būs iespēja izmēģināt spēkus jomā, kas tos jau sen ir interesējusi, kā arī būs veiksmīgiem tajā - galvenais šovasar būs nebaidītes un uzticēties savai spējai nodrošināt savu un saimes iztiku, neatstājot novārtā savus sapņus.

Zivis

Astroloģe ir pārliecināta, ka šiem ūdens stihijas pārstāvjiem vasaras sākumā var šķist, ka pasaule pret viņiem ir sazvērējusies un liek tiem rīkoties. Lai arī šī sajūta var būt nepatīkama, Globa min, ka tieši tā ir viņu "veiksmes garants" - Zivju laime slēpjas ārpus viņu komforta zonas un nāk ar pašpietiekamību un spēju uzņemties atbildību. Tie zem šī zvaigznāja dzimušie, kuri spēs pielāgoties, spēs vasarā sasniegt teju visus savus sapņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu