Video ⟩ Pēc ballītes Bolderājā izcēlies masveida kautiņš. Dūres vicinājušas vairākas sievietes (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajās brīvdienās Rīgā, Bolderājā pamatīgi izplūkušies kāda vietējā bāra apmeklētāji. Lai ķildu izšķirtu, notikuma vietā ieradušās trīs policijas ekipāžas un septiņiem cilvēkiem balle beigusies iecirknī.

Viena no Bolderājas centrā uzstādītajām video novērošanas kamerām, kas tobrīd pavadījusi kādu iereibušu vīru, kurš šķērsojis ielu, policistiem negaidīti atklājusi pamatīgu kautiņu pie kāda vietējā bāra Gobas ielā.

Nedaudz pietuvinot attēlu, atklājies, ka ķildā, kuru vēro vismaz 20 cilvēki, iesaistītas vairākas sievietes. Redzot šādas ainas uz notikuma vietu nosūtītas vairākas tuvākās policijas ekipāžas. Lai arī kautiņš drīz vien tiek izšķirts, un uz mirkli pat šķiet, ka viss atrisinājies, dūru vicināšana drīz vien no jauna uzņēma apgriezienus. Un šoreiz kautiņā iesaistījās vēl vairāki cilvēki.

Vēl mirklis un policisti ieradušies notikuma vietā, kur viņus sagaidījusi savdabīga Bolderājas "viesmīlība".

Kamēr policisti centušies izdibināt, kas tad šeit īsti atgadījies, pie apvāršņa parādījušies arvien jauni un jauni, incidentā iesaistītie. Arī kāda sieviete ar matu kušķi rokās.

Turpinot šķetināt notikumus, atklājies, ka gandrīz katram no klātesošajiem bija sava versija par to, kā tad viss sācies. Taču drīz vien gaismā nācis vēl kāds fakts. Vardarbīgā konflikta laikā divām sievietēm bija pazudušas zeltlietas, savukārt kādai citai – nozagts mobilais telefons. Līdz ar to talkā aicināti arī kriminālpolicisti.

Kopumā uz Valsts policijas iecirkni nogādātas septiņas personas tālākām procesuālajām darbībām. Uz notikuma vietu izsaukti arī mediķi, taču pēc apskates un palīdzības sniegšanas hospitalizācija nevienam nebija nepieciešama.

Kā Valsts policijā noskaidroja raidījums “Degpunktā”, par notikušo ir ierosinātas vairākas lietvedības, kā arī divas resoriskās pārbaudes. Lieti noderējuši arī video kameru uzņemtie materiāli.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu