Fredis atklāj, ko domā par filmēšanos kopā ar influencerēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

24. jūnijā pie skatītājiem nonāks seriāla "Lielie Muļķi" otrā sezona, kurā piedalās arī "Labvēlīgā tipa" mūziķis Andris Freidenfelds jeb Fredis. Intervijā "Privātajai Dzīvei" viņš stāsta par savu filmēšanās pieredzi. 

Kā atklāj Fredis, piedāvājumu filmēties seriālā viņš saņēmis jau pērn, taču tas iekritis vienā laikā ar atvaļinājumu. Otrajā reizē, neraugoties uz slinkumu, viņš piekritis.

Fredis stāsta, ka ir priecīgs filmēties latviešu radītā, nevis "kārtējā nopirktajā un Latvijā adaptētajā" seriālā. Viņu saista Montī Paitona britu humors un Fredis ir pārliecināts, ka latvieši ir gatavi šādiem jokiem. 

"Ir forši, jo man apkārt visu laiku ir tik smukas meitenes," neslēpj viņš.

Arī Freda ekrāna partneres atzinīgi novērtē viņa aktiermeistarību. Piemēram, valšķīgā blogere Jana Bruka (Yana Bruk) viņu salīdzina ar Filipu Kirkorovu, bet interneta satura veidotāja Beāte Bērziņa (Beta Beidz) Fredi nodēvējusi kā "bezgala lādzīgu un foršu" kolēģi.

Jau ziņots, ka jaunajā sezonā Lielo Muļķu pamatsastāvam – mēram Alnim Muļķim (Roberts Gobziņš), Garajam (Kristaps Strūbergs), Egīlam (Pauls Iklāvs), Rainītim (Edgars Bāliņš), Keitijai (Elīna Bojarkina) un Jolandai (Jolanda Suvorova) – pievienosies Mazie Muļķi – mērs Madis Mednis (Andris Freidenfelds), Elīna (Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz), Anja (Jana Bruka jeb Yana Bruk) un Ļenka (Elīna Pakalne – puse no “Latvian Sisters”).

Seriāla jaunā sezona pie skatītājiem nonāks 24. jūnijā. 

“Lielie Muļķi” uzņemti mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar Helio Media seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Foto: "Lielo Muļķu" otrās sezonas atklāšanas ballīte

Video: ieskats seriālā 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu