"Uz muguras redzējām vairākas brūces." Aculiecinieki atklāj jaunas detaļas par apšaudi Mūkusalas ielā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Piektdien, 19. jūnijā, kāda Mūkusalas ielas biroju centra pagalmā notika uzbrukums. Kāds maskā tērpts vīrietis sašāva kāda biroja darbinieku, kurš tikko bija ieradies darba vietā, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". 

Daudzu aculiecinieku priekšā vīrieti sašāva īsi pēc pulksten 10. Apšaude norisinājās iekšpagalmā pie auto stāvvietas.

Notikuma vietā drīz vien ieradās Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Jaunais vīrietis, kurš cieta uzbrukumā, nekavējoties tika nogādāts ārstu aprūpē. Aculiecinieki stāsta, ka ievainotajam uz muguras bija redzamas vairākas brūces.

"Redzējām, ka viņam viss asiņoja caur kreklu. Tās asinis bija izsūkušās cauri jau. Bet viņš varēja piecelties. Piecēlās, mazliet pastaigāja. Viņš jauns. Grūti pateikt, varbūt 25 gadi. Zem 30 noteikti izskatījās," stāsta aculiecinieki.

Neoficiāla informācija liecina, ka vīrieša virzienā raidīti vismaz seši šāvieni no traumatiskā ieroča ar gumijas lodēm. Šāvēja notveršanā piedalījušies ne tikai Valsts policijas darbinieki, bet arī apsardzes firmas darbinieki.

Atrast un aizturēt šāvēju dienestiem neizdevās. Likumsargi nozieguma motīvus neatklāj, taču pauž, ka notikuma vietā ieguvuši visu sev nepieciešamo informāciju. 

Pret noziedznieku policijā ir uzsāktas divas krimināllietas. Viena par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu un otra par pabeigtu un nepabeigtu noziedzīgu nodarījumu. 

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu