"Iespējams, savstarpēju attiecību risināšana." Atklāta jauna informācija par apšaudi Mūkusalas ielā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bākugunis
Bākugunis Foto: Evija Trifanova/LETA

Piektdienas, 19. jūnija, rītā Mūkusalas ielā notikusī apšaude varētu būt saistīta ar savstarpējo attiecību kārtošanu, LTV raidījumam "Dienas ziņas" atklāja Valsts policijas (VP) Rīgas Zemgales iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieka vietnieks Edgars Zaķis.

Viņš raidījumam pastāstīja, ka, pēc sākotnējās informācijas, izskatās, ka apšaude bijusi "savstarpējo attiecību risināšana, kas vērsta pret konkrētu personu".

"Pagaidām bīstamību pārējai sabiedrībai es tā kā īsti neredzu, bet es nevaru apgalvot tāpēc, ka šobrīd vēl nav noskaidrots, kas ir šī persona, kāds ir konflikta iemesls, vai ir bijis vispār konflikts, kas ir vispār noticis," sacīja Zaķis.

Vaicāts, vai sabiedrība var justies droši un nav jāuztraucas, ka šāvējs varētu uzbrukt vēl kādam, Zaķis norādīja, ka "to apgalvot nevar", piebilzdams, ka "izskatās, ka tas bija vērsts pret konkrētu personu".

"Protams, kamēr viņš nav aizturēts, viņš ir bīstams jebkurā gadījumā. Bet, vai viņš ir bīstams kādam citam - es nevarēšu jums pateikt," raidījumā sacīja VP pārstāvis.

Vaicāts, kādi varētu būt iemesli šādai attiecību kārtošanai, Zaķis norādīja, ka "pagaidām nav noskaidrots, tāpēc, ka cietusī persona vēl atrodas slimnīcā un nav pat izdevies īsti ar viņu kontaktēties". Cietušā stāvoklis esot stabils un viņam neesot dzīvībai bīstamu ievainojumu.

"Dienas ziņas", atsaucoties uz aculieciniekiem, arī vēstīja, ka uzbrucējam bijusi melna sejas maska, tumšs krekls un haki krāsas bikses. 

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka vakar ap plkst. 9 policija saņēma izsaukumu uz kādu adresi Pārdaugavā, kur uz ielas ticis sašauts vīrietis.

Policisti devās uz notikuma vietu. Tāpat notikuma vietā ieradās mediķi, kuri sašautajam vīrietim sniedza pirmo palīdzību un nogādāja medicīnas iestādē.

Sākotnējā informācija liecina, ka kāda persona uz ielas ar pagaidām nenoskaidrotu ieroci sašāva cietušo, bet pēc tam aizbēga no notikuma vietas.

Par notikušo sākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu