Kur šogad uzziedēs tavs papardes zieds? Nerātnais Jāņu horoskops

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Klāt ir saulgriežu svētki, kuru tradicionālās sastāvdaļas ir ne tikai dažādi kārumi uz galda, bet arī izslavētā papardes zieda meklēšana pa dažādiem brikšņiem un krūmiem. Kā šie meklējumi parasti izvēršas dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem? Uzzini šajā joku horoskopā!

Auns

Auna zīmē dzimušie visu savu mūžu ir bijuši papardes zieda mednieki, lai gan no sākuma viņi domāja, ka tas patiesi ir zieds, bet tikai vēlāk noskaidroja, ka tas ir kaut kas vairāk - un tas arī mainīja visu viņu dzīvi.

Auna vēlme atrast šo slaveno ziedu aug ar katru gadu, bet šogad šī vēlme būs nepārvarāma, tāpēc Aunam ir jābūt gatavam lēkt iekšā krūmos jebkurā mirklī. Līdz ar to Aunam nebūs aktuāla vairs arī ēšana un alus malkošana pie ugunskura.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušie mīl komfortu, tāpēc skaidri zināms, ka viņi jau nu tiešām nebūs tie, kas līdīs mežā, lai meklētu izslavēto papardes ziedu, jo mīlas priekus var sagādāt arī visparastākais flirts.

Īpaša uzmanība jāpievērš tieši Vērša zīmē dzimušajām sievietēm, ja viņas plāno organizēt Jāņu svinēšanu pie sevis mājās - viņu rūpes un gādība pār viesiem nepaliks nepamanīta, kā dēļ visu vīriešu acis būs vērstas tikai uz viņām, kas varētu izvērsties par ļoti kaislīgu nakti ar nesen iepazītu svešinieku vai sen pazīstamu draugu.

Dvīņi

Dvīņi kā jau Dvīņi - viņi paši nemīl neko organizēt, tāpēc izvēlas apmeklēt citu rīkotos pasākumus, lai varētu mierīgi līksmot un atpūsties. Šīs zīmes pārstāvji nemīl vientulību, tāpēc ātri vien mēģinās atrast sev no sākuma sarunu biedrus, bet pēc tam arī kādu, kurš piekritīs doties zieda meklējumos, jo gan jau kāda "zivtiņa" uzķersies uz Dvīņa makšķeres.

Vēzis

Vēzis, iespējams, ir vispieticīgākais Jāņu svinētājs, jo papardes zieda meklējumus atbalsta tikai tad, kad ir nopietni apsvērta doma par pēcnācēju radīšanas. Tā teikt - nav ko rotaļāties ar likteni.

Bet visvairāk par visu šīs zīmes pārstāvjiem pie sirds iet lustīga svētku svinēšana ģimenes lokā, kas bieži vien beidzas ar pilnu vēderu un saldu miegu jau īsi pēc pusnakts.

Lauva

Sievietes - Lauvas, iespējams, ir draiskākās zodiaka zīmju pārstāves šajos svētkos, jo viņas nespēj nosēdēt mierā un bez uzmanības. Alkas pēc tās var novest pat līdz pārgalvīgai lēkšanai pār ugunskuru, kas visbiežāk beidzas ar izmēžģītām potītēm un saraudātu spilvenu.

Toties šajā zīmē dzimušie vīrieši ir kā radīti Jāņu svinēšanai - viņos mīt īstens sacensību gars, kas attiecas uz pilnīgi visu - uz ēšanu, dzeršanu, lēkšanu pār ugusnkuru, sievietēm un negulētām naktīm.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie Jāņos uzvedas kā patiesas jaunavas - kautrīgi, lieki sev uzmanību nepievērš, ātri paēd un jau tinās prom, lai savā komforta zonā varētu mierīgi skatīties iecienītākos seriālus un filmas.

Šādu svētku svinēšana nav radīta viņiem.

Svari

Šajā zīmē dzimušie, iespējams, ir Jāņu patrioti, jo aktīvi rosās jau no paša 23. jūnija rīta, gatavojoties lielajām svinībām. Svaru dāmas pošas uz pļavām, lai savāktu jāņuzāles un pītu vainagus.

Līdz ar savu darbīgumu, Svari ir arī romantiskākā zodiaka zīme, kas nozīmē to, ka tam, kurš pavadīts Jāņu nakti ar šīs zīmes pārstāvi, būs paveicies.

Skorpions

Skorpionam, kas ir arī visseksuālākā zodiaka zīme, Jāņu svinēšana pēc visām senču tradīcijām nesagādās nekādas problēmas, ja vien neuznāks pēkšņa kautrība. Tādi nu tie Skorpioni ir - it kā rotaļīgi un gatavi uz visu, bet tomēr mazliet piesardzīgi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir jestri Jāņu svinētāji, bet nereti visu mēdz sabojāt tas, ka no svētkiem vēlas iegūt kaut ko vairāk, piemēram, otru pusīti. Šos svētkus ieteicams pavadīt jestrā noskaņojumā un lieku reizi sev atgādināt to, ka īstā mīlestība jāmeklē citā dienā.

Tomēr tiem Strēlniekiem, kuri šos svētkus svinēs kopā ar savu otro pusīti, ir īpaši jāuzmanās, ja vēl nav gatavi kļūt par vecākiem, jo vislabākajās senču tradīcijās - šī varētu būt tā nakts, kad tas zieds tiek atrasts.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie Jāņus izvēlas svinēt mājās kopā ar ģimeni, jo tā ir drošāk, labāk un mazāk klapatu. Tas, cik romantiski vai intīmi izvērtīsies paši Jāņi, ir atkarīgs no paša Mežāža, jo atliek vien notēmēt uz pareizo kaimiņa māju, lai tur atrastu to, ko sirds vēlas. Un šķiet, ka Mežāži varētu ieviest jaunas, netradicionālas un visnotaļ oriģinālas metodes papardes zieda meklēšanas tradīcijās un vēsturē.

Ūdensvīrs

Planētu stāvoklis konkrētos datumos ir Ūdensvīram labvēlīgs - ja ne papardes zieda meklējumiem, tad vismaz sirdsmieram, jo šogad Jāņi tiks aizvadīti pavisam mierīgā un pozitīvā gaisotnē, kas nāk tikai par labu pēc visa tā, kas šogad sešos mēnešos ir piedzīvots.

Ja nu kādam radīsies nepatīkama situācija, tad Ūdensvīrs būs tas, kurš visu nokārtos.

Zivis

Zivis šajās svētku dienās noņems kāju no bremzes pedāļa un atļausies dzīvot savu dzīvi uz pilnu klapi, neuztraucoties par sekām. Šīs zīmes pārstāvji savu patieso "es" meklē dabā, tāpēc neizpaliks papardes zieda meklējumi. Galvenais, nedoties brīnumainā zieda meklējumos vainas apziņas dēļ un ar cilvēku, ko savā mīkstajā gultā tomēr nevēlies redzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu