Jūra līdz ceļiem! Pāvels Globa atklājis jūlija galvenos veiksminiekus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa.
Pāvels Globa. Foto: Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nesen nācis klajā ar astroloģisko prognozi 2020. gada jūlijam un atklājis četrus Zodiaka pārstāvjus, kuriem šis mēnesis būs īpaši veiksmīgs.

Vēzis

Šīs emocionālās Zodiaka zīmes pārstāvjiem iepriekš varēja šķist, ka visa pasaule ir nostājusies pret viņiem, taču jūlijā, pēc Globas sacītā, tendence būs tieši pretēja - zem šī zvaigznāja dzimušie varēs baudīt ievērojamu finansiālu labklājību.

Strēlnieks

Mērķtiecīgie un ar piedzīvojumu garu apveltītie Strēlnieki jau tā ir viena no veiksmīgākajiem Zodiaka pārstāvjiem, taču jūlijā visums tiem sūtīs negaidīti daudz veiksmes visās dzīves jomās - galvenais, pēc astrologa domām, būs nebaidīties no izaicinājumiem.

Mežāzis

Šiem zemes stihijas pārstāvjiem nākamajā mēnesī būs iespēja izcelties viņu mīļākajā jomā - profesionālajā izaugsmē. Šiem cilvēkiem pastāv liela iespēja ne tikai saņemt algas pielikumu, bet arī ieņemt senkārotu amatu.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu tulks vislielāko veiksmi vasaras otrajā mēnesī prognozē neatkarīgajiem un zinātkārajiem Ūdensvīriem - šiem cilvēkiem izdosies viss, ko viņi vēlas. Pāvels Globa gan uzsver - lai nonāktu līdz veiksmei, ir jāsper pirmais solis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu