Foto ⟩ Bēdīgi slavenā Mihaila Jefremova māja Jūrmalā. Kā tā šobrīd izskatās? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Krievijas aktieris Mihails Jefremovs šobrīd atrodas mājas arestā pēc tam, kad izraisīja traģisku avāriju Maskavas centrā. Viņam draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem. Nesen parādījās baumas par viņa īpašuma pārdošanu Jūrmalā. Nu piedāvājam aplūkot, kā tad izskatās viņa māja. 

2013. gadā Jefremovs intervijā pastāstīja, ka Jūrmalā iegādājies divus īpašumus. 

Ideja iegādāties māju Jūrmalā radās viņa sievai Sofijai Krugļikovai aptuveni 2011 gadā. Jefremovs vairākkārt ir teicis, ka viņam ļoti patīk Jūrmala. Bērnībā viņu turp bieži veda māte.

Žurnālistiem viņš skaidroja, ka Jūrmala ir kļuvusi par modernu vietu un ir pieaugušas nekustamo īpašumu cenas. Viņš piebilda, ka viņu slaveno kolēģu mājas atrodas prestižās vietās un ir ļoti dārgas, bet viņa īpašums atrodas "īstajā Jūrmalā", tāpēc cenas esot pavisam atšķirīgas. Sarunā ar presi viņš uzsvēra, ka aktiera māju ieskauj parasto vietējo iedzīvotāju mitekļi.

Mellužos pie Jefremova mājas atrodas neliels veikals un kafejnīca. Konkrēto vietu darbinieki aktieri labi pazīst.

Sarunā "TVNET Rus" vietējie neslēpa, ka Jefremovs bieži apmeklēja Mellužu veikalu un kafejnīcu, kad bija Latvijā, taču šogad viņš tur netika manīts. 

Parasti Jefremovs ieradās Latvijā sešas vai septiņas reizes gadā, bet viņa sieva ar bērniem tur bieži dzīvoja visu vasaru. 

Aktieris neslēpa, ka nav gatavs uzkopt mājsaimniecību, taču viņa Jūrmalas māju pieskata un par nelielu samaksu kopj bijušie ēkas īpašnieki. 

"TVNET Rus" novēroja, ka Jefremova mājas teritorija ir sakopta, kā arī zāliens ir nopļauts. Var noprast, ka māja nav tukša. Dārzā bija redzamas bērnu rotaļlietas, piepūšamais baseins, bet pagalmā stāvēja automašīna. 

Foto: Mihaila Jefremova māja Jūrmalā

Atgādinām, ka aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8.jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīm redzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu