"Viņi Krievijā negribēs spēlēt." KHL apskatnieks par Rīgas "Dinamo" nākamo sezonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" komanda
Rīgas "Dinamo" komanda Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Pazīstamais Krievijas hokeja apskatnieks un bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu menedžeris Leonids Vaisfelds izteicies par Rīgas "Dinamo" kluba nākotni, vēsta "Allhockey".

Apskatnieks uzsvēra, ka KHL ārzemju klubiem varētu būt problēmas uzsākt jauno turnīru Covid-19 pandēmijas dēļ, jo pastāv iespēja, ka ceļošanas ierobežojumi pilnībā var arī nebūt atcelti.

"No rīdzinieku puses par šo jautājumu neesmu redzējis oficiālu paziņojumu. Bet šeit ir jāsaprot, ka jebkura ārzemju komanda var izstāties no čempionāta pandēmijas dēļ. Ko gan klubs varēs padarīt, ja robežas joprojām būs slēgtas," sacīja Vaisfelds.

Tāpat apskatnieks uzskata, ka Rīgas klubs nebūtu gatavs aizvadīt mājas spēles Krievijā.

"Teorētiski runājot, ir iespēja mājas spēles aizvadīt šeit, Krievijas teritorijā. Bet, ja, piemēram, Ķīnas "Kunluņ" šādam variantam piekritīs, neticu, ka šāds variants apmierinās latviešus. Viņi Krievijā negribēs spēlēt un teiks: "Mūsu būtība ir mājas spēles aizvadīt Rīgā"," turpināja apskatnieks.

Vaisfelds arī skaidroja, ka no klubiem šajā situācijā atkarīgs ir ļoti maz. Tāpat viņš ir pārliecināts, ka KHL vadība robežu situāciju monitorē un regulāri sazinās ar komandām, kuru bāzes pilsēta neatrodas Krievijā.

Lai gan KHL ir no Rīgas "Dinamo" pieteikumu par dalību nākamajā sezonā ir saņēmusi, rīdzinieki joprojām ir vienīgais klubs visā līgā, kuram nav galvenā trenera. Savukārt ar sastāva komplektēšanu nodarbojas kluba valdes padomnieks Guntars Paste.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu