Pāvela Globas jūlija astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar savu lielo astroloģisko prognozi visam jūlijam - zvaigžņu pazinējs vēsta, ka vasaras vidus daudziem var kļūt ne pārāk labvēlīgs, taču tas nav pamats atmest iesāktos darbus, jo veiksme sekos tiem, kuri izmantos šo periodu, lai pilnveidotos.

Auns

Lai saglabātu draudzīgas un profesionālas attiecības, šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem jūlijā būs jāaturas no pārlieku lielas pašapmierinātības un nekaunības - citādi iespējami konflikti ne tikai mājās, bet arī darbā un mājas dzīvē.

Savu mērķu sasniegšanai šiem cilvēkiem vajadzētu strādāt ar savu zemapziņu - "ieprogrammēt" sevi uz panākumiem un neklausīties negatīvu cilvēku viedokļos. Labākais ceļvedis jūlijā būs Aunu sirdsapziņa un uzkrātā pieredze.

Vērsis

Šiem zemes elementa pārstāvjiem vasaras vidū vajadzēs piedomāt pie savas agresijas izpausmēm, lai nekļūtu par tenku un apsmiekla objektu. Ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem izdosies saglabāt savaldību dažādu provokāciju priekšā, viņi spēs saglabāt motivāciju un turpināt savu ceļu. Mēneša sākuma Vēršiem jābūt īpaši uzmanīgiem - aktīvi kļūs šo cilvēku iekšējie "dēmoni".

Otrajā mēneša pusē šos cilvēkus var pārņemt alkatība un skopums, kas var izbojāt darba un personiskās attiecības - Vēršu dabā ir dāsnums, bez kura tie nespēs justies līdz galam laimīgi. Globa uzsver, ka līdz jūlija sestajam datumam ir jāizvairās no konfliktiem ar otro pusīti.

Dvīņi

Šiem gaisa stihijas pārstāvjiem jūlijā būs jādara viss, lai izvairītos no slinkošanas un savas enerģijas zaudēšanas nevajadzīgiem procesiem, citādi jūlijā iespējams "melnās strīpas" sākums finasu lietās.

Mīlas dzīvē šiem gaisa stihijas pārstāvjiem gaidāmi būtiski uzlabojumi - izaicinošākais būs noturēt savu simpātiju sev blakus un veicināt abpusēju uzticību. Šajā mēnesī jo īpaši lieks būs izteikts egoisms - tas tikai saasinās jau esošus konfliktus. Labs laiks, lai sagādātu patīkamus pārsteigumus un uzturētu kontaktu ar radiniekiem.

Vēzis

Emocionālajiem Vēža zīmes pārstāvjiem jūlijā stipri var "iegriezt" viņu tendence apvainoties par dažādiem sīkumiem - ja viņi neiemācīsies, kā piedot saviem draugiem un tuviniekiem, kā arī strādāt komandā, zem šī zvaigznāja dzimušie riskēs zaudēt daudzas attiecības.

Jūlija pēdējā trešdaļā šiem ūdens stihijas pārstāvjiem nāksies ātri un korekti pieņemt svarīgus lēmumus - tas ļaus saglabāt veselīgu līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Globa uzsver, ka īpaši nozīmīga būs spēja neslinkot un nemeklēt vieglāko ceļu - tas reti kad noved pie laba iznākuma.

Lauva

Šiem uguns stihijas pārstāvjiem vasaras vidū īpaši svarīga būs komunikācija ar uzticamiem un godīgiem cilvēkiem. Globa min - svarīgākais būs nepiesavināties komandas panākumus kā savus un neaizmirst izrādīt cieņu cilvēkiem, kuri viņu dzīvēs ir nozīmīgi.

Labvēlīgākais jūlija periods Lauvām, pēc astrologa domām, būs no 14. līdz 22. datumam - šajā laikā var fokusēties uz jebkuru dzīves jomu, vienīgi jāņem vērā, ka mīlas piedzīvojumi pieprasīs uz laiku novērsties no darba.

Jaunava

Vasaras vidū pragmatiskās Jaunavas zīmes pārstāvji būs gatavi "gāzt kalnus" - lai sasniegtu savus mērķus, vajadzēs tik vien kā pareizo sabiedrību un pozitīvu skatījumu uz dzīvi.

Globa uzsver, ka jūlijā svarīgi būs pārlieku nenodarboties ar paškritiku un katra sava soļa analizēšanu - jāiet uz priekšu ar augsti paceltu galvu un bez nožēlas par pagātnē palikušiem sīkumiem. Ja Jaunavas spēs koncentrēties uz pareizajām lietām, viņu dzīves gaidāmi acīmredzami uzlabojumi.

Svari

Pāvels Globa Svaru zīmes pārstāvjiem iesaka jūlija pirmajās dienās izvairīties no negatīvas enerģijas gan no līdzcilvēku, gan paša domām - tā var izraisīt dažādas fiziskas problēmas, tostarp, slimības. Pēc septītā datuma šo gaisa stihijas pārstāvju dzīvēs iestāsies labvēlīgāks periods, kurā varēs darboties ar maksimālu produktivitāti.

Astrologs tāpat piemin, ka šiem cilvēkiem būs visai stingri jācīnās ar savām kaprīzēm un vēlmi apmierināt tikai savas vēlmes - līdzcilvēkiem būs nepieciešams viņu atspaids. Astrologs tāpat min, ka šajā mēnesī varēs plānot dažādus ceļojumus un domāt par vizuālā tēla maiņu.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem vasaras vidus būs lielisks laiks, lai dzīvē ievestu jaunas vēsmas un sāktu jaunus projektus. Šis periods kopumā būs līdzīgs "amerikāņu kalniņiem" un būs grūti noturēt savu uzmanību, īpaši tiem Skorpioniem, kuri ikdienā dara monotonu darbu.

Neskatoties uz to, jūlijs, pēc Globas domām, šiem cilvēkiem būs visai veiksmīgs un ļaus tikt galā ar neatrisinātajām aizvainojuma un greizsirdības problēmām - zem šī zvaigznāja dzimušie pat spēs paraudzīties uz līdzcilvēkiem pozitīvā gaismā.

Strēlnieks

Enerģiskajiem Strēlniekiem jūlijs būs izcili piemērots relaksācijai un apstākļu nomaiņai - apkārt valdošā enerģija nodrošinās to, ka nebūs jāuztraucas par finansu lietām. Globa gan uzsver - noteikti visos darbos ir jādomā par sev izdevīgu situāciju, citādi ir iespējama lieka enerģijas tērēšana.

Šajā laikā vislabak neuzsākt neko jaunu - vislabāk būs koncentrēties uz problēmām mājas dzīvē un kolēģu vidū - jūlijā ārkārtīgi svarīgs būs Strēlnieku taktiskums. Vislabāk vasaras otrajā mēnesī pilnībā atteikties no agresijas paušanas - tā var atspēlēties nepatīkamākajos iespējamajos veidos.

Mežāzis

Šiem zemes stihijas pārstāvjiem laimei un harmonijai jūlijā būs nepieciešams strādāt ar sevi - no sākuma tikt vaļā no pārlieku lielā pesimisma, tad - pacietības audzēšana. Jūlijs Mežāžiem var kļūt visai intensīvs un dažādu pardzīvojumu pilns, taču, ja tie saglabās mieru, nekas slikts nenotiks.

Astrologs vēsta, ka no 14. datuma zvaigžņu stāvoklis būs labvēlīgs naudas lietu kārtošanai un radošai darbībai. Līdz tam ieteicams savu enerģiju veltīt mājām un garīgajai izaugsmei, lai vieglāk cīnītos ar stresu.

Ūdensvīrs

Radošajiem Ūdensvīriem Globa iesaka mēnesi sākt ar dzīvojamās telpas iekārtošanu saskaņā ar "fen-šui" principiem - tas palīdzēs enerģijai ritēt brīvāk un atbrīvoties no pārlieka saspringuma. Tāpat zvaigžņu pazinējs Ūdensvīriem iesaka sastādīt skaidru un precīzu mēneša darbības plānu - rīkošanās saskaņā tikai ar savām iegribām līdzi nesīs vien nepatikšanas un problēmas.

Mīlas lietās šiem cilvēkiem būs jāsaglabā pozitīvisms un jāatceras, ka partnerim ir nepieciešamas viņu rūpes - šādi jūliju būs iespējams pārciest daudz vieglāk. Jāuzmanās arī profesionālajā sfērā - negaidītas avantūras var iecirst robu ne tikai maciņā, bet arī reputācijā.

Zivis

Jūlija pirmajā pusē, pēc astrologa vārdiem, šo cilvēku dzīvēs dominēs mīlestības joma, savukārt ap 13. datumu to pamazām nomainīs domas par darbu un karjeru. Zivīm jāmet kautrība pie malas un jāpaspīd ar savu izcilo humora izjūtu - tas noteikti piesaistīs potenciālo partneru acis un sirdis.

Profesionālā veiksme visvairāk gaidāma tieši tiem zem šī zvaigznāja dzimušajiem, kuri strādā radošajās nozarēs - viņiem pietiks iekšējo resursu, lai tiktu galā ar jebkuru izaicinājumu. Galvenais - neatstāt darbus puspabeigtus un veselīgi attiekties pret kritiku.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu