Traģisko avāriju izraisījušais Jefremovs esot gatavs adoptēt mirušā autovadītāja bērnus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihails Jefremovs filmā "Āliņģis"
Mihails Jefremovs filmā "Āliņģis" Foto: Ekrānuzņēmums no filmas "Āliņģis"

Krievijas aktieris Mihails Jefremovs vēloties pēc iespējas vairāk palīdzēt šofera Sergeja Zaharova, kurš gāja bojā aktiera izraisītajā avārijā, radiniekiem. Viņš pat piedāvā adoptēt mirušā vīrieša bērnus. To intervijā laikrakstam "Ekho Moskvy" pastāstīja apsūdzētā advokāts Elmans Pašajevs.

"Viņš ir gatavs pat adoptēt bērnus, lai viņiem nodrošinātu pienācīgu dzīvi. Tas nav melots, tas ir godīgi teikts," tiešraidē sacīja Pašajevs.

Pēc aizstāvja teiktā, aktieris vairs nemēģinās kompensēt morālo kaitējumu Zaharova ģimenei, jo viņi atsakās ņemt naudu.

Advokāts apgalvo, ka Jefremovs ļoti labi saprot, ka viņš var nonākt cietumā un tikt sodīts atbilstoši savai rīcībai.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Jefremovs šobrīd atrodas mājas arestā pēc tam, kad izraisīja traģisku avāriju Maskavas centrā. Viņam draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8. jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīm redzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu