Zināms iemesls, kāpēc otrdien Ģertrūdes ielas bruģī ielūza automašīna (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 30. jūnijā, Rīgā, Ģertrūdes ielā auto iebrucis, jo konstatēti bojājumi lietus ūdens pievada keramiskā savienojuma vietā, portālu "Apollo" informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Atsedzot brauktuves segumu un, dienestiem veicot pārbaudi, tika konstatēts, ka četru metru dziļumā ir bojāta lietus ūdens pievada keramiskā savienojuma vieta.

Izskalojums zem brauktuves izveidojies lietus ūdens pievada bojājuma dēļ, kur daļēji situāciju pasliktināja arī stiprās lietusgāzes, kad vakardienas kopējais nokrišņu daudzums sasniedza 45 mm.

Dienests patlaban strādā notikuma vietā, satiksme Ģertrūdes ielā ir ierobežota. Plānots, ka avārijas remontdarbus pabeigs līdz rītdienai un tiks atjaunota iepriekšējā satiksmes organizācija.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka bedre izveidojusies Ģertrūdes ielā netālu no vietas, kur nesen ielūza divi auto. Negadījuma dēļ satiksme pie Ģertrūdes ielas un Brīvības ielas tika apgrūtināta.

Šoreiz zem ceļa seguma neviens auto nepakļuva, taču redzams, ka bedre izveidojusies tieši zem spēkrata. Viena tā riepa un atrodas uz pašas iegruvuma malas.

"Pirms manis brauca cits auto, es braucu aiz tā. Auto bija mazāks par manējo," pastāstīja auto vadītāja. "Es braucu uzreiz aiz tā. Bija troksnis, un vairs neko neatceros."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu