Vīrietis Lielbritānijā 14 gadus maksā alimentus par cita tēva bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāds Kingstonas pie Hallas pilsētas iedzīvotājs pēc vairāku gadu alimentu maksāšanas par bērnu nesen uzzinājis, ka atvase nemaz nav viņa meita, vēsta portāls "Hull Live".

Vīrietis, kurš vēlējies palikt anonīms, žurnālistiem atklājis, ka 14 gadu laikā izmaksājis 38 tūkstošus sterliņu mārciņu bijušajai sievai - nauda bijusi paredzēta sievietes bērnam, kuru vīrietis līdz pat 2019. gada oktobrim, kad bijusī dzīvesbiedre atzinusi savus melus, brits ir uzskatījis par savu meitu.

Vīrietis par notikušo ziņojis dienestam, kas atbildīgs par alimentu izmaksu, kur viņam paziņots, ka pastāv vēl divu tūkstošu streliņu mārciņu saistības, kuras viņam jāapmaksā. Vīrietis appelējis pie tā, ka viņam ir arī divi nepilngadīgi dēli ar invaliditāti, par kuriem viņš rūpējas "pilnā slodzē", taču dienests nav to ņēmis vērā. Viņam ir piedāvājuši veikt DNS testu, taču vīrieša bijusī sieva tam ir atteikusi.

"Es burtiski atdevu savai bijušajai sievai desmitiem tūkstošus, kurus būtu varējis tērēt uz saviem bērniem.

Visvairāk, protams, sāp, ka savu "meitu" mīlēju no visas sirds un būtu gatavs darīt visu viņas labā," teicis brits.

Viņš tāpat ir neizpratnē par parāda esamību, jo vīrietis esot vienmēr alimentus maksājis laikā.

Žurnālisti vērsušies pie attiecīgā dienesta ar lūgumu pārskatīt lietu un viņiem ir apsolīts pārskatīt šo gadījumu un nelikt izmaksāt attiecīgo parāda summu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu