Populārā seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigznei, visticamāk, ir dēka ar Mucenieces bijušo vīru (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/"Apollo" kolāža

Krievu aktrise un modele Miroslava Karpoviča saņēmusi draudus, jo ir izskanējušas baumas, ka viņai ir dēka ar kolēģi Pāvelu Prilučniju jeb Agatas Mucenieces bijušo vīru. Par to ziņo vietnes "Telegramm" kanāls "Toļko ņikomu".

Karpoviča tika sākta kritizēt pēc tam, kad parādījās foto, kurā viņa tika iemūžināta kopīgā pastaigā ar Prilučniju. Pati aktrise nekomentē baumas par romānu, bet no sava "Instagram" profila viņa ir izdzēsusi visus komentārus, kas ir saistīti ar Mucenieces bijušo vīru un bērnu tēvu.

"Telegram" kanālā publicēti ekrānuzņēmumi ar komentāriem no vietnes "Instagram", kas liecina, ka seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzne tika apbērta ar apvainojumiem, kā arī viņai tika novēlētas nelaimīgas attiecības ar jauno, iespējamo mīlnieku.

Komentāros ļaudis aktrisi saukāja par "šaušalīgo skeletu" un viņai tika pārmests, ka viņa tiekas ar precētu vīrieti.

Februāra beigās kļuva zināms, ka Prilučnijs šķiras no savas sievas Agatas Mucenieces.  Neilgi pēc tam Muceniece dalījās ar video, kurā apgalvoja, ka vīrs pret viņu paceļot roku, kā arī pandēmijas laikā liek izvākties no savas mājas viņu un abu kopīgos bērnus. Pēc tam sieviete nožēlojusi savu rīcību, publiski tirzājot abu nesaskaņas. 

Vairākos Krievijas medijos gan izskanējusi versija, ka tieši Muceniece ir konfliktu iniciatore, pasniedzot visu situāciju neobjektīvi. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu