"Pēc iepriekšējā skandāla neapzināties savas kļūdas?" Ļaudis šūmējas par "Ghetto Games" iepazīšanās pasākumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielākā ielu sporta un kultūras kustība Eiropā "Ghetto Games" sociālajos tīklos izziņojusi pieteikšanos uz vasaras "karstāko" notikumu "Ghetto Tinder". Šis paziņojums manāmi uzkarsēja sociālo tīklu lietotāju prātus.

Pirmdien, 6. jūlijā, ielu sporta kustība "Ghetto Games" vietnē "Facebook" publicēja pieteikšanos uz aklo randiņu "Ghetto Tinder".

Pasākums norisināsies Grīziņkalnā. Šoreiz aicināts pieteikties tikai vīriešu kārtas pārstāvjus, kuri ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Meitene, par kuru aklajā randiņā cīnīsies kavalieri, jau ir izraudzīta.

Sociālos tīklus satricinājusi pasākumam izvēlētā fotogrāfija. Tajā redzams pieliekušās sievietes siluets.

"Pēc iepriekšējā skandāla neesat apzinājuši savas kļūdas? Vai tālāk par 12. klašu izglītību nekas nav redzams,"

raksta kāda komentētāja, atsaucoties uz pagājušā gada skandālu saistībā ar provokatīvajiem plakātiem, kuri tika izvietoti Grīziņkalnā. 

Vietnē "Twitter" arī izveidojusies diskusija par reklāmas provokatīvo fotogrāfiju. Viedokļi dalās - dažus uztrauc reklāma, taču citi steidz pieteikties avantūrai. 

Atgādinām, ka pērnā gada vasarā plašu rezonansi sabiedrībā radīja "Ghetto Games" plakāti Grīziņkalna parkā - centrs "Marta" 2. jūlijā uzsvēra, ka šie plakāti ir "klajš dzimumu līdztiesības pamatprincipu pārkāpums, aicinot tos no pilsētvides novākt. 4. jūlija, rītā plakāti jau tika noņemti. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu