Tamāra Globa: Kādam Zodiaka pārstāvim šis mēnesis būs patiešām sarežģīts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Astrologi jau ir vēstījuši, ka vasaras otrais mēnesis daudziem Zodiaka pārstāvjiem būs dažādu notikumu pārpilns - daudzus gaida gan liktenīgas tikšanās, gan pārmaiņas personīgajā un profesionālajā dzīvē. Slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa nesen atklājusi, ka vienas Zodiaka zīmes pārstāvjiem jūlijā ir gaidāmas patiesi krasas likteņa pārvērtības.

Zvaigžņu pazinēja atklājusi, ka runa ir par enerģiskajiem un aktīvajiem Auna zīmes pārstāvjiem, kuri, kā jau Zodiaka pirmajai zīmei pieklājas, ir izteikti līderi un parasti sasniedz visu, ko vēlas gan personīgajā, gan profesionālajā darbībā.

Šie cilvēki ļoti ātri "iekarst", taču tikpat ātri arī zaudē interesi - šī iemesla dēļ viņiem dzīvē visu laiku nepieciešami jauni iespaidi. 

Astroloģe gan zem šī zvaigznāja dzimušajiem jūlijā iesaka tik daudz nemeklēt jaunus iespaidus, bet gan vairāk koncentrēties uz savu otro pusīti, ja tāda ir - vasaras vidū tendence pilnībā pazust savā darbā var izmaksāt arī ilgstošas un mīlošas attiecības. Laba doma, pēc astroloģes teiktā, būs pārsteigt savu mīļoto ar kādu romantisku žestu - tas sagādās ne mazumu pozitīvu emociju ne tikai mīļotajam cilvēkam, bet arī pašiem Auniem.

Tiem, kuri pašlaik nav romantiskās attiecībās, vajadzētu vairāk uzmanības pievērst cilvēkiem sev apkārt - pavisam iespējams, ka viņu starpā ir nākamais "sirdsāķītis". 

Auniem, kuriem ir ģimene, šajā laikā vajadzētu vairāk laika veltīt mājas solim un kopējā pavarda veidošanai - pēc visai sarežģītā pandēmijas posma šāds žests var atsākt pozitīvu komunikāciju un nogludināt kādus "nesmukumus".

Tamāra Globa uzsver - šis būs lielas aktivitātes laiks, kurā ir nepieciešams pievērst īpašu uzmanību gan apkārtējās pasaules norisēm, gan savai veselībai. Astroloģe stāsta, ka šiem impulsīvajiem cilvēkiem jūlijā nāksies mazliet "piebremzēt" un ar vēsu prātu kontrolēt visas savas dzīves sfēras, citādi iespējamas patiesi nepatīkamas sekas. Pavisam iespējamas it kā sīkas un neredzamas, taču ļoti nozīmīgas problēmas ar priekšniecību - tiesa, ja Auni rīkosies racionāli, viņi no tām iznāks kā ieguvēji.

Zvaigžņu pazinēja tāpat uzsver - mēneša laikā iespējamas vairākas negaidītas peļņas iespējas, kurām labāk piekrist, jo mēneša beigās iespējami visai lieli tēriņi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu