Noskaidrots, kura pašmāju slavenība ir provokatīvā "Ghetto Tinder" lēdija (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ghetto games
ghetto games Foto: instagram.com

9. jūlija pēcpusdienā Grīziņkalnā "Ghetto Games" ietvaros norisinājās "Ghetto Tinder", kurā astoņi puiši cīnījās par kādas nezināmas dāmas sirdi. Noskaidrota ne tikai noslēpumainā skaistule, bet arī viņas izvēlētais sirdsāķītis. 

Pasākumā "Ghetto Tinder" bija pieteikušies 70 sāncenši, taču cīnīties par nezināmās meitenes sirdi iespēja tika dota tikai astoņiem. Līdz pat pēdējam brīdim puišiem meitenes vārds bija miglā tīts. 

Noslēpumainā meitene izrādījās neviena cita kā populārā influencere Beta Beidz (Beāte Bērziņa). Puišiem tika doti vairāki uzdevumi, kuru laikā Beāte viņus cītīgi vēroja un beigās izvēlējās sev atbilstošāko. Par Beātes sirdsāķīti kļuva Jēkabs, kurš ar vienu vārdu bija spējīgs atslēgt meitenes sirdi. Liktenīgais vārds izrādījās multeņa Zibens Makvīna iecienītā frāze: "Kačau!".

Jau zināms, ka pasākumam izvēlētā fotogrāfija sašūpoja sociālos tīklus. Viedokļi dalījās - dažus uztrauca reklāma, kas atsauca atmiņā pērnā gada vasaras provokatīvos "Ghetto Games" plakātus,  taču citi steidza pieteikties avantūrai. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu